Self-portrait

Denne kjolen bør du sikre deg før den koster titusener av kroner

Dette merket begynner nemlig å bli VELDIG populært.

Publisert
Sist oppdatert

Valentino, Chanel, Louis Vuitton og Gucci har alle brukt både tid og penger på å komme seg dit de er i dag. Disse motehusene er bare noen av de store vi har i verden, og de fleste av oss spinker, sparer og drømmer om å en dag eie noe annet enn en kulepenn fra de fantastiske merkene. For mange år siden kostet nok ikke en kjole fra Valentino 200.000 kroner (noe de faktisk gjør i dag)! Men de fleste merkene som har ambisjoner om å bli virkelig store, og da også veldig dyre, setter som oftest en forholdsvis høy sum på plaggene sine allerede fra dag 1. 

Den siste tiden har vi sett at det franske merket Vetements har gjort stor suksess i moteindustrien. Og det på en veldig spesiell måte. Bare sjekk ut dette kreative designet! For selv om de største merkene fremdeles har en stor plass i hjertene våre, er det spennende å se hvilke designere som kommer til å bli blant de største i fremtiden. Og nå tror vi vi har funnet en ny en!

Vi har nemlig lagt merke til at kjendiser i både inn- og utland har falt pladask for et merke. Og vi forstår hvorfor. Kjolene fra «up and coming» Self-Portrait er nemlig en drøm i blonder, farger og delikate snitt. Etter å ha sett på bildene du finner under annonsen, kommer du til å klare å gjenkjenne en Self-Portrait-kjole med en gang. Stjerner som Kerry Washington (39), Miranda Kerr (33) og Sophia Bush (33) er blant dem som har falt helt pladask for de romantiske kjolene. Men også den norske modellen Hanneli Mustaparta (33) har lagt merke til trendmerket! Nina Sandbech, kjæresten til Rangers-spiller Mats Zuccarello Aasen (28), hadde på seg en kjole fra Self-Portrait under årets NHL Awards i Las Vegas. Sjekk ut alle bildene nedover i saken!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer