Kjole

Denne kjolen er spesiell

Bestseller og Vero Moda har en ekstra god grunn til å ville se deg i den.

INNTEKTENE GÅR TIL EN GOD SAK: Vero Modas designteam har designet en kjole som skal selges eksklusivt på deres nettbutikk fra 13. desember.  Foto: Produsenten
INNTEKTENE GÅR TIL EN GOD SAK: Vero Modas designteam har designet en kjole som skal selges eksklusivt på deres nettbutikk fra 13. desember. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Akkurat tidsnok for juleshoppingen og festsesongen kommer en gladnyhet til deg som gjerne vil bidra til en bedre hverdag for noen som har større problemer enn hvilken kjole de skal velge til julebordet.

Trendy farge og mønster

Bestseller og Vero Moda støtter nemlig veldedighetsprosjektet Water Supply for Tranquebar. Vero Modas designteam har designet en kjole som skal selges eksklusivt på deres nettbutikk fra 13. desember. LES OGSÅ: Maxikjolen er vårens it-plagg– Den er designet med tanke på å kombinere trendene med et lekent uttrykk. Prints er en stor trend fremover og designeren har ønsket å kombinere prints med fargen oransje, som vil bli å se mye i motebildet fremover, sier Julie Burgsø ved Vero Moda-teamet i Danmark.Saken fortsetter under bildet.– Kjolen kommer til å være en del av vinduskampanjen til Vero Moda, og vi håper kundene ser verdien av prosjektet og støtter det ved å kjøpe kjolen online på www.veromoda.com, sier hun. Kjolen vil koste 50 euro, cirka 483 kroner og all omsetningen vil gå til Clean Water-prosjektet i Tranquebar.

Inkluderer kundene

– Dette er et av mange prosjekter Bestseller & Vero Moda tar del i. Bestseller har en egen avdeling, Bestseller Fund, som siden 1995 har jobber med veldedighet for mennesker som er dårligere stilt enn oss, sier Julie Burgsø.– Siden tsunamien i 2004 har Bestseller-fondet hjulpet Tranquebar å overkomme den store katastrofen ved å starte en rekke sosiale og pedagogiske prosjekter. Water Supply for Tranquebar er et nytt steg av det store prosjekt Bestseller jobber med. Denne gangen har vi ønsket å inkludere våre kunder i denne støtten, forklarer hun. Tilgangen på rent vann er den største bekymringen for lokalbefolkningen i Tranquebar i India. Bestseller Foundation (BSF) samarbeider nå med regjeringen for å finne en varig løsning på dette, og du kan altså bidra med å kjøpe deg (eller noen du er glad i) en selskapskjole.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer