Filmfestivalen i Venezia:

Denne kjolen tok over 300 timer å lage

Se de fineste kjolene fra filmfestivalen i Venezia.

AKTUELL: Penelópe Cruz er aktuell i filmen Parallel Mothers under filmfestivalen i Venezia. FOTO: NTB
AKTUELL: Penelópe Cruz er aktuell i filmen Parallel Mothers under filmfestivalen i Venezia. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det virker som en liten evighet siden vi sist så superstjernene på den røde løperen. Og på sett og vis er det jo det også. For koronakrisen har satt en stopper for det meste av arrangementer i en god stund nå. Men etterhvert som samfunnet sakte, men sikkert åpner opp igjen vender vi omsider tilbake til en slags ny normal.

Som nå når det er det duket for den 78. filmfestivalen i Venezia, Italia. Onsdag forrige uke strømmet stjernene igjen til den røde løperen under filmfestivalens første dag.

Med en hel verdens øyne rettet mot seg er den røde løperen under filmfestivalen en gyllen mulighet for designere, merker og motehus til å utmerke seg. Det er ikke noe nytt. For selv om hovedfokuset selvsagt ligger på filmpremierene, er det ikke til å komme bort fra at hva de har på seg også er interessant, ikke bare motemessig, men som en del av en større helhet dersom man ser mote som noe mer enn bare klær.

Penélope Cruz er aktuell i den Pedro Almodóvar-regisserte filmen Parallel Mothers. Hun inntok den røde løperen under filmfestivalens første dag kledd i design fra en annen av hennes langvarige samarbeidspartnere, nemlig det erkefranske luksusmotehuset Chanel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer