Vis mer

Saueskinnsjakke

Denne klassikeren er like kul år etter år

Saueskinnsjakken har vært i motebildet i en årerekke, og det virker ikke som at den blir mindre populær med det første. Vi har funnet 8 saueskinnsjakker som holder deg varm og trendy år etter år.

Publisert

Les også: Dette er høstens kåpetrender

Vis mer

SHOP JAKKENE: Øverst fra venstre: Svart jakke fra Mary Kate & Ahsley for Bik Bok, kr 3999. Hvit jakke fra Isabel Marant, kr 10.790. Svart jakke fra Burberry, kr 16.880. Brun jakke fra Acne via my-theresa.com,ca. kr 15.455. Mørk grå jakke fra Vivikes, kr 3499. Brun jakke fra Stella Nova, kr 999. Svart jakke med hvitt saueskinn fra Samsøe & Samsøe, kr 6999. Svart jakke fra Dagmar, kr 6999. Foto: Produsentene, My-theresa.com.

STILTIPS:

Saumfar bruktbutikkene for saueskinnsjakker, og du vil garantert finne er rimeligere alternativ enn hos de fleste kjedebutikkene. Siden saueskinnsjakkene har vært i motebildet i mange år, blir det ikke vanskelig å finne. For å holde på varmen bør jakken være av ekte skinn, så ikke gi deg før du finner en som matcher både deg og lommeboken.  

Les også: Dette er høstens fineste skjerf

Av: Thea Roll Rakeng

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer