Leppefarger

Denne lipglossen er litt spesiell

Ser blank og fargeløs ut når du tar den på, men så skjer det noe..

ROSATONER: De såkalt unike produktene som skal framheve akkurat din leppefarge kan se litt ulike ut på deg og venninnen din, men at de tilpasser seg og framhever akkurat din unike leppefarge er nok å ta i. Det er den samme rosafargen, men den ser ulik ut avhengig av hvor mye du tar på og hva slags farge du har på leppene fra naturens side, forklarer makeupartisten. Foto: Artem Furman - Fotolia
ROSATONER: De såkalt unike produktene som skal framheve akkurat din leppefarge kan se litt ulike ut på deg og venninnen din, men at de tilpasser seg og framhever akkurat din unike leppefarge er nok å ta i. Det er den samme rosafargen, men den ser ulik ut avhengig av hvor mye du tar på og hva slags farge du har på leppene fra naturens side, forklarer makeupartisten. Foto: Artem Furman - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Knalle leppestifter eller glitrende lipgloss er ikke for alle.

Hvis du foretrekker en mer naturlig sminke, men har litt lite pigment i leppene, kan det være fint å bare forsterke den naturlige fargen litt. 

Helt nude lepper er ikke nødvendigvis veldig flatterende, og er du som Emma Stone, unngår du dem for enhver pris. 

– Nude lepper får meg til å se ut som jeg har vært død i fem år, har skuespilleren tidligere uttalt. 

LES OGSÅ: Leppetrikset som gjør underverker

– Samme rosafargen

Er du enig, kan såkalt selvtilpassende leppeprodukter kanskje være noe for deg.  

De lover blant annet å få fram den ekte leppefargen din og tilpasse seg akkurat din hudtone, men - er det egentlig det som skjer?

– Mange produsenter har slike leppeprodukter og markedsfører dem som «leppefargen som er spesialtilpasset til akkurat deg», men egentlig er det det samme stoffet som får den samme rosafargene i alle disse ulike produktene, forklarer Ingrid Presttun Eide, makeupartist og daglig leder ved makeupskolen Art Complexion. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer