Adventskalendere

Denne norske adventskalenderen får terningkast 6

KK-redaksjonen tester årets skjønnhetskalendere.

BEST I TEST: Denne skjønnhetskalenderen fra Linda Johansen gikk til topps i KK sin test av årets skjønnhetskalendere. FOTO: produsenten
BEST I TEST: Denne skjønnhetskalenderen fra Linda Johansen gikk til topps i KK sin test av årets skjønnhetskalendere. FOTO: produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Adventskalendere er ikke bare for barna. Også vi voksne liker å teller ned dagene frem mot jul på denne måten. For skjønnhetsbransjen betyr det klingende mynt i kassen. Skjønnhetskalenderne flyr nemlig ut av både fysiske og digitale butikkhyller fortere enn du greier å si «julekake med rosiner».

Det er imidlertid ikke så lett å vite hvilken man skal velge, for det er en jungel der ute, og siden disse kalenderne gjerne koster litt kan det bli en dyrekjøpt erfaring. Heldigvis har vi testet for deg. Her er andre del av KK sin test av årets skjønnhetskalendere.

Vi trillet to seksere på terningen i testens første del her.

Slik har vi testet:

  • Vi har testet et utvalg av årets skjønnhetskalendere.
  • I testpanelet er sjefredaktør Ingeborg Heldal, mote- og skjønnhetsansvarlig Ida Elise Eide Einarsdóttir, frontsjef Ronja Rognmo og journalister Mina Knudsen og Malini Gaare Bjørnstad.
  • Kalenderne er vurdert etter utseende, innhold og pris og hvordan de står til forventningene fra beskrivelsen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer