øyenbryn

Denne øyenbrynstrenden tar helt av på Instagram

Kommer du til å teste ut «featherbrows»?

NY TREND: #Featherbrows har blitt en ny greia på Instagram etter at en finsk makeupartist la ut dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram / @stella.s.makeup
NY TREND: #Featherbrows har blitt en ny greia på Instagram etter at en finsk makeupartist la ut dette bildet. Foto: Skjermdump fra Instagram / @stella.s.makeup Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hashtaggen #featherbrows har så langt blitt brukt på over 50 000 bilder på Instagram. Klikker du deg inn der vil du finne bilder av folk som har fikset brynene sine på en ganske så spesiell og ny måte. Hashtaggen i seg selv forklarer egentlig hele konseptet: Du skal få brynene dine til å se ut som fjær. Psst: Nå er det trendy å sminke ørene også!

Og jeg som allerede har nok med å få brynene mine til å se ut som bra bryn. Så langt i år har vi vært svært opptatte med microblading-trenden (les mer om det her), men nå er det altså fjær-bryn som er greia. En stil som ikke faller helt i smak hos skjønnhetseksperten.

- Dette er en fortsettelse av statement-trenden som har vært en stund der man kun bruker et kraftfullt element som for eksempel en skarp, farget liner eller lager små stjerne på kinnbeinet. For å være ærlig synes jeg denne trenden ikke er spesielt fin, og den fungerer ikke om du er en aktiv type, sier makeupartist Tone Skipa.

LES OGSÅ: Balenciaga har laget en kopi av den blå Ikea-posen, men den koster ikke 5 kroner for å si det sånn...

Skjedde helt tilfeldig

Det var den finske makeupartisten Stella Sironin som startet trenden etter at en venn av børstet brynene hennes til de så ut som fjær. Sironin forteller til Today at han brøt ut i latter da han så hva han hadde laget, hun derimot, reagerte annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer