RENSER SMINKEKOSTER: Denne rosa saken fra Sigma til 200 kroner skal du ha på hånden din som en hanske og bruke når du renser kostene dine. Foto: Per Ervland
RENSER SMINKEKOSTER: Denne rosa saken fra Sigma til 200 kroner skal du ha på hånden din som en hanske og bruke når du renser kostene dine. Foto: Per Ervland Vis mer

Rens

Denne rosa saken brukes til å vaske sminkekostene dine!

Gjettet du det?

Publisert

I denne jobben kommer jeg innom mange morsomme ting. Noen ganger ser jeg produkter og har absolutt null anelse om hva det kan være, og dette er en av de gangene. Da denne rosa lille saken dukket opp på pulten rynket nesen min seg forholdsvis raskt. Hva skal da denne brukes til? Da jeg fikk høre at du skal vaske sminkekostene dine med den, ble jeg veldig nysgjerrig. Hva er så bra med denne? Og selvfølgelig: Hvorfor ser den sånn ut? 

Å vaske sminkekostene er noe alle bør gjøre ganske ofte, men noe vi kanskje er forferdelig dårlige på å gjennomføre. Gjør vi ikke dette blir ikke bare kostene skitne, men det legger seg også ekle bakterier overalt. Visste du at de faktisk bør vaskes én gang i uka? Selv vasker jeg kostene mine med sjampoen jeg har stående hjemme, men ifølge denne KK.no-saken, så bør det vaskes med noe helt annet. LES SAKEN HER.

Men tilbake til denne rosa «votten». Jeg bestemte meg for å teste den ut og se om resultatet ble bedre enn det jeg vanligvis får. På produktet er det nemlig forskjellige områder hvor du skal vaske kosten. En til vasking, en til skylling og en til å definere resultatet. Etter å ha testet den føler jeg selv at resultatet blir like godt som om jeg skulle ha gjort det uten den. Det jeg derimot ikke vet, er om det er mer hygienisk å bruke denne i forhold til min egen håndflate. 

Det finnes også andre måter å rengjøre sminkekostene dine på. Alt fra egne sjampoer til renseservietter. Dersom hansken ikke er noe for deg, men du ikke ønsker å bruke hånden din selv, kan du også gå for en liten boks som har blitt laget nettopp for å rengjøre kostene dine. Sjekk ut alle produktene i bildekarusellen under.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer