Denne «Sex and the City»-inspirerte trenden er tilbake

Slenger du deg på?

STILSIKRE: Dette moteriktige firkløveret var den mest populære venninnegjengen på TV fra 1998 til 2004. FOTO: Warner Bros. Pictures
STILSIKRE: Dette moteriktige firkløveret var den mest populære venninnegjengen på TV fra 1998 til 2004. FOTO: Warner Bros. Pictures Vis mer
Publisert

Det er hele 15 år siden den siste episoden av «Sex and the City» – eller «Sex og Singelliv» her til lands – rullet over skjermen.

Millioner av fans satt igjen med en slags kjærlighetssorg etter avskjeden, men den ble (litt) døyvet av at serien ble fulgt opp av to filmer; én i 2008 og én i 2010.

Det ble i lang tid spekulert i at et tredje kapittel var på vei. Prosjektet ble dog lagt på is etter at Kim Cattrall, som spilte publikumsfavoritten Samantha Jones, nektet tvert å være med.

I tillegg til vennskapet mellom de fire New York-baserte kvinnene, lå mye av seriens fokus på klær.

MINNEVERDIG: Carrie (t. h.) hadde på seg denne figurnære, hudfargede kjolen da hun dro på sitt første stevnemøte med Mr. Big – som som kjent ble ektemannen hennes til slutt. FOTO: HBO
MINNEVERDIG: Carrie (t. h.) hadde på seg denne figurnære, hudfargede kjolen da hun dro på sitt første stevnemøte med Mr. Big – som som kjent ble ektemannen hennes til slutt. FOTO: HBO Vis mer

Alle rollefigurene var stilsikre, men vi holder en knapp på Carrie Bradshaw som den aller mest trendy. Sarah Jessica Parkers karakter bød på moteøyeblikk etter moteøyeblikk!

Hvem kan vel glemme den rosa tutu-en? «Nakenkjolen» hun hadde på seg på sin første date med Mr. Big? De rosa Louboutin-skoene som ble ofret da gravide Mirandas vann gikk? Eller hva med kjolen med avistrykk på?

Samtlige er uforglemmelige, spør du oss...

LES OGSÅ: Rollen som Carrie Bradshaw sto klar for en annen skuespilerinne

Ettersom 90- og tidlig 2000-tallet er hot i motebildet om dagen, hadde flere av antrekkene i «Sex and the City» sklidd rett inn i 2019. Magetopper, mønstermiksing, gjennomsiktige plagg...

Nå gjør enda en trend fra den populære TV-serien comeback; navnesmykker!

Carrie eide sitt ikoniske «Carrie»-smykket helt fra begynnelsen til slutten av seriens løp, og det fungerte titt og ofte som prikken over i-en i antrekkene hennes.

Nå er navnesmykket altså tilbake i motebildet – både i form av kjeder, øredobber, ringer og armbånd. Noe å se etter på neste shoppingtur, kanskje?

LES OGSÅ: Smykker: Stylingtrikset vi har forelsket oss helt i

TRENDY: Nå er Carrie Bradshaws navnesmykke på moten igjen, og vi skal definitivt investere i ett! FOTO: Scanpix
TRENDY: Nå er Carrie Bradshaws navnesmykke på moten igjen, og vi skal definitivt investere i ett! FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer