Versace

Denne siden har du ikke sett

Har du sett ryggen på Versace for H&M-plaggene?

Publisert
Sist oppdatert
17. november kommer årets H&M designerkolleksjon i butikk. Denne gangen er det italienske Donatella Versace som har stått for «luksus til folket» – og resultatet kan best beskrives som motpolen til den skandinaviske minimalismen.Ja, du har kanskje sett bildene av plaggene allerede? Det blir skinn, lakk, nagler, dyreprint, knallfarger, tropiske mønstre og mye bling.Men da KK.no fikk se og ta på kolleksjonen på showrommet til H&M, fikk vi oss en liten overraskelse.MER VERSACE FOR H&M: - Denne vil garantert selge!

Kan trygt snu ryggen til

Ikke bare var kvaliteten på plaggene god, noe som kan være vanskelig å se på bildene. Flere av klærne var i gode materialer, som ekte skinn, silke og kasjmir.(Artikkelen fortsetter under bildet.)Men en annen ting du ikke kan se på produktbildene av kolleksjonen er plaggenes bakside. - Ja, flere av klærne er nesten like fine bak som framme, sier Kine Dreyer, PR-koordinator og showromansvarlig for den svenske kleskjeden, til KK.no.- Du skal ta deg ut også når du snur ryggen til.

Rygg framfor kløft

- Kvinnekolleksjonen handler mye om å framheve den feminine fasongen. Midjen skal i fokus, i tillegg til ryggen, forteller Dreyer.- Klærne er jo så mye i seg selv, at en dyp utringing blir litt for voldsomt. Flere av plaggene har derfor bar eller dekorert rygg i stedet. - For eksempel har skinnkjolen og den rosa shiftkjolen ikke bare nagler foran, men også bak.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Perfekt for festsesongen

I en Versace for H&M-kjole vil du altså funkle fra alle sider, og Dreyer tror timingen for lanseringen er perfekt.- Kolleksjonen består hovedsakelig av kjoler og partyantrekk, som jo passer veldig godt til sesongen vi er inne i nå. Du finner både korte og lange kjoler, men mest korte – i god Versace-stil.- Tror du nordmenn er klare for dette, da?- Ja, det tror jeg absolutt. Vi liker å pynte oss, og særlig nå på denne tiden. Vi er også blitt flinkere til å bruke farger. I tillegg er Versace et motehus de aller fleste kjenner til.

Se Versace for H&M her:

DAME & INTERIØR:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer