Jeans

Denne skal henge litt løst i skrittet

Snekkerbuksen er tilbake for fullt, og her er triksene som gir deg stilen og lar deg slippe unna med de verste krisene.

SNEKKERBUKSEN SKAL IKKE VÆRE FOR TRANG: Skuespiller Julianne Hough er en av mange stjerner som har lagt sin elsk på selebuksen denne våren, og som vi ser så henger den løst og ledig rundt livet og hoftene. Legg merke til den korte toppen - en ypperlig måte å vise fram litt hud på, når buksen i seg selv er heldekkende.

 Foto: DS / All Access / Splash News/ A
SNEKKERBUKSEN SKAL IKKE VÆRE FOR TRANG: Skuespiller Julianne Hough er en av mange stjerner som har lagt sin elsk på selebuksen denne våren, og som vi ser så henger den løst og ledig rundt livet og hoftene. Legg merke til den korte toppen - en ypperlig måte å vise fram litt hud på, når buksen i seg selv er heldekkende. Foto: DS / All Access / Splash News/ A Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Synes du at dongeribuksa kan bli litt kjedelig i lengden? Da kan du glede deg over at den har fått seg et par kjekke seler denne våren.

Snekkerbuksa er nemlig tilbake for fullt. Den prøvde seg i fjor også, men nå er den en stor hit hos de største stjernene og stilikonene. Hos designere som Chloè, DKNY og Alxander McQueen går den dessuten igjen.

Og ingen grunn til å engste seg over at den kanskje helst hører hjemme i barnehagen eller hos enkelte tømmerhoggere og fjøsarbeidere. Med de rette grepene kan det faktisk hende du vil elske den, og hva den gjør med stilen din.

Men at det er en lett look å få til, kan vi ikke påstå. Og det er enkelte feller du simpelthen er nødt til å prøve å unngå.

Ikke bom på størrelsen

Siden snekkerbuksa er en one piece, vil du møte på et par utfordringer underveis. Det vanskeligste er kanskje å finne èn i riktig størrelse som sitter som et skudd.

For du vil ikke ha den for trang, for den er penest når den ligger løst rundt magepartiet og hoftene. Så du må du ta med deg mange ulike varianter inn i prøverommet, og tøye og bøye litt for å se at du kan bevege deg fritt i den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer