Sotede øyne

Denne sminkelooken må du prøve ut i jula

Slik legger du sotede øyne med farger!

Denne sminkelooken må du prøve ut i jula
Publisert
Sist oppdatert

Sotede øyne er en sminkelook som er perfekt denne festsesongen. Denne julen gjør vi det derimot med en liten vri! Vi legger den sotede looken med farger! Makeupartist og KK.no-blogger Tone Skipa viser deg i sminkevideoen øverst i saken hvordan du kan legge sotede øyne med rødtoner. Rødt har vært en superhot farge i høst (og er fremdeles) både når det kommer til klær, tilbehør og sminke.

Som oftest bruker man sort og grått når man skal legge sotede øyne, men i noen tilfeller kan dette for mange bli litt for hardt. Og selv om rødt er en sprek farge, må du bare se hvordan resultatet blir i denne sminkevideoen. Det er så fint og du kommer garantert til å bli lagt merke til under årets julebord!

Dersom du ønsker å tone det litt mer ned, kan du selvfølgelig gå for noen bruntoner! Disse fargene slår aldri feil, og vil gi deg en fantastisk, bronzy look. Avslutt det hele med eyeliner og et tykt lag maskara. Hold resten av sminken nøytral og la øynene få skille seg ut!

LES OGSÅ: Dette har du krav på dersom ting går skeis hos frisøren

LES OGSÅ: Alle Victoria's Secret-englene kom i samme look på etterfesten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer