New York Fashion Week:

Denne sminketrenden passer til alle

Naturlig og glødende sminke var en av trendene som vakte oppsikt under moteuken i New York.

MICHAEL KORS: Supermodell Bella Hadid leder Michael Kors showet med en glødende look. Foto: NTB Scanpix
MICHAEL KORS: Supermodell Bella Hadid leder Michael Kors showet med en glødende look. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Moteuken i New York har flydd forbi, og inntrykkene man sitter igjen med er mange. Noen trender har gått igjen hos flere av de største motehusene, men det er spesielt én trend som har inspirert og satt igjen spor.

Den er perfekt for den vår og sommer, og alle kan bruke den. Den helt naturlige og usminkede looken, med en frisk glød og litt farge i kinnene, har gått igjen hos store designere som blant annet Brandon Maxwell og Proenza Schouler.

Tiden hvor man brukte tung sminke er foreløpig forbi, og man kan glede seg til bar hud og lysere tider. Det skal gjerne se ut som du har kommet rett ut fra en spa-behandling, og er helt hydrert og fresh. «No makeup»-makeup skal fremheve dine beste, naturlige trekk.

Highlighter

Et av de viktigste våpnene du trenger for å angripe denne looken er highlighter. Bruk en som ikke har for mye glitter, men som heller er lett skimrende og naturlig. Her kan man godt legge på litt ekstra!

Fuktighetskrem er også en nøkkelingrediens dersom du vil gløde litt ekstra. Finn den fuktighetskremen som passer best til din hud, og lett på et ekstra lag for en skinnende glød. Legg gjerne highlighteren din på toppen av kremen, for en mer definert look.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer