New York Fashion Week:

Denne sminketrenden passer til alle

Naturlig og glødende sminke var en av trendene som vakte oppsikt under moteuken i New York.

MICHAEL KORS: Supermodell Bella Hadid leder Michael Kors showet med en glødende look. Foto: NTB Scanpix
MICHAEL KORS: Supermodell Bella Hadid leder Michael Kors showet med en glødende look. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Moteuken i New York har flydd forbi, og inntrykkene man sitter igjen med er mange. Noen trender har gått igjen hos flere av de største motehusene, men det er spesielt én trend som har inspirert og satt igjen spor.

Den er perfekt for den vår og sommer, og alle kan bruke den. Den helt naturlige og usminkede looken, med en frisk glød og litt farge i kinnene, har gått igjen hos store designere som blant annet Brandon Maxwell og Proenza Schouler.

Tiden hvor man brukte tung sminke er foreløpig forbi, og man kan glede seg til bar hud og lysere tider. Det skal gjerne se ut som du har kommet rett ut fra en spa-behandling, og er helt hydrert og fresh. «No makeup»-makeup skal fremheve dine beste, naturlige trekk.

MICHAEL KORS: Datteren til supermodell-veteran Cindy Crawford, Kaia Gerber, med glødende hud på visningen til Michael Kors. FOTO: NTB Scanpix
MICHAEL KORS: Datteren til supermodell-veteran Cindy Crawford, Kaia Gerber, med glødende hud på visningen til Michael Kors. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Highlighter

Et av de viktigste våpnene du trenger for å angripe denne looken er highlighter. Bruk en som ikke har for mye glitter, men som heller er lett skimrende og naturlig. Her kan man godt legge på litt ekstra!

Fuktighetskrem er også en nøkkelingrediens dersom du vil gløde litt ekstra. Finn den fuktighetskremen som passer best til din hud, og lett på et ekstra lag for en skinnende glød. Legg gjerne highlighteren din på toppen av kremen, for en mer definert look.

Med en god dose rouge i kinnene, på nesa og opp tinningen, ser man frisk og sunn ut. Velg en lys rosa fersken- eller bronzefarge på rougen din, dra på litt mascara (og eventuelt litt concealer for å dekke til ujevnheter) og du er klar! Denne looken passer like godt til hverdags, som til sene sommerkvelder.

Self-Portrait. FOTO: NTB Scanpix
Self-Portrait. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Michael Kors. FOTO: NTB Scanpix
Michael Kors. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Alejandra Alonso Rojas. FOTO: NTB Scanpix
Alejandra Alonso Rojas. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Alejandra Alonso Rojas. FOTO: NTB Scanpix
Alejandra Alonso Rojas. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Brandon Maxwell. Foto: NTB Scanpix
Brandon Maxwell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Longchamp. FOTO: NTB Scanpix
Longchamp. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

«Wet-look»

På lik linje som at man skal se fresh ut i ansiktet, skal håret også se hydrert ut. Flere designere valgte å gå for en type «wet-look», enten det er bakover i en sleik, eller satt opp i en knute i nakken. Noen har også valgt å fremheve babyhårene rundt ansiktet.

Denne trenden er også fresh og sommerlig, og noe for nesten alle og enhver. Dersom man ikke er vågal nok til at hele håret skal se vått ut, så kan man enten dra litt olje gjennom lengdene, eller gre litt gelé inn i bunnen, for å lage en frisyre som holder.

Proenza Schouler. FOTO: NTB Scanpix
Proenza Schouler. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Lanvin. FOTO: NTB Scanpix
Lanvin. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Prabal Gurung. FOTO: NTB Scanpix
Prabal Gurung. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
The Blonds. FOTO: NTB Scanpix
The Blonds. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Proenza Schouler. FOTO: NTB Scanpix
Proenza Schouler. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Brandon Maxwell. FOTO: NTB Scanpix
Brandon Maxwell. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer