Pink Powder

Denne sminketrenden tar helt av

- Lysner opp huden på en helt annen måte.

PINK POWDER: Nå går et spesifikt sminkeprodukt viralt, og Kylie Jenner har kastet seg på for lengst. Foto: ANDREA RENAULT
PINK POWDER: Nå går et spesifikt sminkeprodukt viralt, og Kylie Jenner har kastet seg på for lengst. Foto: ANDREA RENAULT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at det dukker opp nye trender, tips og triks på sosiale medier. Den siste tida har det florert av videoer om særlig et spesifikt produkt.

Flere sverger nå til Pink Powder, altså et rosa setting-pudder som påføres under øynene. Det skriver Glamour Magazine.

Tidligere har det gjerne vært mer vanlig å bruke et transparent pudder som setter sminken og matter ned huden.

Men nå sverger flere til et pudder som er mer rosa, fordi det skal lysne opp under øynene.

Gått viralt

- Denne hacken er gått viralt på TikTok. Kanskje fordi det faktisk funker, men også fordi kjendiser som Kylie Jenner for lengst har kastet seg på, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør, Ida Elise Eide Einarsdottir.

Men hva gjør egentlig et slikt pudder?

– Det handler i bunn og grunn om fargeteori. Rosa nøytraliserer grønt. Har man grønne undertoner i huden for eksempel kan rosa pudder være med på å dempe det, forklarer Einarsdottir.

- Noen har kanskje brukt såkalt setting-pudder enten transparent eller med gultoner, men rosa lysner opp på en helt annen måte og er med på å dempe for eksempel mørke ringer, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.