Strømpebukser

Denne strømpetabben vil du helst unngå

Ser du hva det er? Kan faktisk ha en uheldig effekt på figuren...

- NEI, NEI, NEI: Ja, å bruke strømper i sandalene, med synlig søm som løper langs tærne, er ikke noe KKs moteredaktør Silje Pedersen vil anbefale for festantrekket. Foto: Sara Johannessen / KK
- NEI, NEI, NEI: Ja, å bruke strømper i sandalene, med synlig søm som løper langs tærne, er ikke noe KKs moteredaktør Silje Pedersen vil anbefale for festantrekket. Foto: Sara Johannessen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: November er høysesong for fest og moro, enten det er julebordet eller andre arrangementer vi skal på.

Har du funnet en fin kjole du skal ha på deg? Kanskje det ble en ny vri på den lille sorte, med blonder på ermene, i år?

Så var det strømper og sko, da. Er de i boks?

Fort gjort å bomme

For mange av oss er hosene noe av det siste vi rasker med oss før festen starter. Og da risikerer vi å ende opp med noe som ikke er helt optimalt, siden de fineste strømpene ofte blir utsolgt.

Dette er synd, for feil strømpebukse kan ødelegge selv det fineste antrekket. Som regel er det penest om strømpene er matte, tynne og sorte. For mye skinnende glans vil forstørre, mens matte har en heldigere effekt på bena.

Hudfargede strømper er det også mange som mener er fashion faux pas, men er du storfan av slike, kommer du unna med at par lekre champagnefargede varianter. Er kjolen sort, ja, det er en annen sak. Den trekker du raskt ned med et par kamelfargede hoser.

Tabben over alle tabber

Men uansett hva slags strømpebukser du velger, er det ingenting som slår å bruke strømpebukser i åpne sko - dette er aldri flatterende av mange forskjellige grunner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer