Artikkelen kan inneholde annonselenker

Denne trenden kan gi fyldigere og sterkere hår

Hodebunnspleie er en ny trend, som alle hårtyper kan dra nytte av

STERKERE HÅR: Det begynner å bli et godt utvalg av produkter til hodebunn, for alle hår- og hudtyper. FOTO: @heltkrem.no
STERKERE HÅR: Det begynner å bli et godt utvalg av produkter til hodebunn, for alle hår- og hudtyper. FOTO: @heltkrem.no Vis mer
Publisert

Det er lett å glemme at hodebunnen også har hud, som kan bli irritert, tørr og fet, akkurat som huden i ansiktet. Dette kan påvirke hårvekst og håret generelt. Spesielt nå på sommeren, hvor håret og hodebunnen blir utsatt for mye sol, saltvann, i tillegg til stylingprodukter.

Produkter for hodebunnen kan derfor være en god investering, for hodebunnen og håret. Faktisk er «scalp care» en kategori forretnings- og finanstidsskriftet Forbes spår blir en av de største skjønnhetstrendene de neste 5 årene.

Det er et bredt utvalg av produkter på markedet allerede. Vi har samlet noen av dem, slik at du kan finne en ny favoritt.

Amika Reset Pink Charcoal Scalp Cleansing Oil er en renseolje for hodebunnen! Renseolje er et kjent begrep innen hudpleie, men nå er dette også kommet til håret. Denne skal brukes på samme måte. Man påfører denne oljen i hodebunnen før vask, blander med vann, slik at oljen løses opp til et melkeaktig og lett skum. Dette produktet inneholder leirer som fjerner overflødig talg og produktrester og skal være perfekt for dem som bruker mye tørrsjampo i håret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer