Truse

Denne trusa skal gi deg rumpe som Pippa

The Invisible Shaping Bum Boosters skal løfte og forme stussen til sprettrumpe.

FØR OG ETTER: Her ser du effekten trusa skal gi - altså fylde og løft - den "perfekte" sprettrumpa.  Foto: Debenhams
FØR OG ETTER: Her ser du effekten trusa skal gi - altså fylde og løft - den "perfekte" sprettrumpa. Foto: Debenhams Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Pippa Middleton (28) har blitt verdensberømt etter at hun skred ned kirkegulvet i storesøster Kate Middletons giftemål med prins William i april i år.

Og i månedene etter at hun viste seg i den hvite kjolen, har rumpa hennes nesten rukket å bli mer omtalt enn bakenden til Jennifer Lopez og Kim Kardashian.

LES OGSÅ: Her elsker de Pippa

SOM RUMPA TIL PIPPA: Til venstre ser man Pippa Middletons velkjente rumpe (fra bryllupet), og til høyre er trusa som skal gi samme type bakende.  Foto: Debenhams/All Over Press
SOM RUMPA TIL PIPPA: Til venstre ser man Pippa Middletons velkjente rumpe (fra bryllupet), og til høyre er trusa som skal gi samme type bakende. Foto: Debenhams/All Over Press Vis mer

Løfter og former rumpa

Ja, i Storbritannia er faktisk rumpa til Pippa så ettertraktet at salget av polstrede truser har eksplodert, skriver Daily Mail (ekstern lenke)

Og ekspertene er helt sikre på at det er 28-åringens opptreden i søsterens bryllup som er en av hovedårsakene til nettopp dét.


Laget for å skape kurver og former på de rette stedene, skal disse trusene gi samme form for løft som ofte forbindes med polstrede bh-er. Og det er særlig én - the Invisible Shaping Bum Boosters, som selges på varehuskjeden Debenhams, som har økt i popularitet.

Ifølge produsentene skal the Invisible Shaping Bum Boosters øke omfanget på rumpa med fem centimeter, samt løfte den cirka 15 grader oppover. Noe som altså skal gi den perfekte sprettrumpe, akkurat som den Pippa har.

I tillegg har trusen også hold-in foran, slik at magen blir flatere, mens de usynlige sømmene gjør at undertøyet ikke synes gjennom bukser eller skjørt.

LES OGSÅ: Derfor er bomullstruser best

BYGGER OPP: Trusa skal "bygge" opp rumpa, slik at den får ekstra fylde og et løft. I tillegg strammer den inn magen.  Foto: Debenhams/Press Centre
BYGGER OPP: Trusa skal "bygge" opp rumpa, slik at den får ekstra fylde og et løft. I tillegg strammer den inn magen. Foto: Debenhams/Press Centre Vis mer

- Gir øyeblikkelig resultat

Prisen på herligheten ligger på cirka 165 norske kroner, men tross den relativt høye prisen har Debenhams solgt over 148 prosent mer av denne trusen sammenlignet med andre polstrede varianter den siste uken.

- En del kvinner, og da særlig slanke kvinner, vil gjerne få mer formfulle bakender. Når rumpa har «falt ned», så er rumpe-løftende og formende truser svaret, sier Michelle Dowdall, talsperson for Debenhams, på varehuskjedens presseside (ekstern lenke).


Trusene er laget i et materiale som heter polyamid elastin, som bygger opp bakdelen, samtidig som den strammer inn foran.

- Alle bildene av Pippas formfulle rumpe har gjort «rumpe-misunnelse» til et samtaleemne blant kvinner. Hun har satt standard for hvordan er perfekt rumpe skal se ut. Det å kjøpe en polstret truse gir et øyeblikkelig resultat sammenlignet med time etter time med beinhard trening. I tillegg er det billigere også, sier Dowdall.

Debenhams sender dessverre ikke til Norge enda, men dersom du skal ta deg en tur til Storbritannia i nærmeste fremtid finner du varehuset nærmest deg på Debenhams hjemmeside (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Sexy undertøy som strammer opp

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

LES OGSÅ: Hun har gjort truser supertrendy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer