Stella Mccartney

Denne vårkolleksjonen skaper oppsikt verden over!

Vi viser deg de eksklusive bildene fra motevisningene.

PARIS FASHION WEEK: Under moteuken i Paris er programmet fullspekket med kolleksjoner fra de store motehusene. Noen mer dristigere enn andre. Vi viser deg bildene fra den oppsiktsvekkende visningen til Saint Laurent. Foto: Scanpix
PARIS FASHION WEEK: Under moteuken i Paris er programmet fullspekket med kolleksjoner fra de store motehusene. Noen mer dristigere enn andre. Vi viser deg bildene fra den oppsiktsvekkende visningen til Saint Laurent. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Under moteuken i Paris får vi se noen av de største motehusene i verden vise frem sine kolleksjoner.

På en og samme dag viste de tre store designerne Stella McCartney, Giambattista Valli og Saint Laurent frem sine kolleksjoner for våren 2016. Sistnevnte viste et show som har skapt blest verden over.

Her kan du se alle bildene fra den begivenhetsrike dagen.

LES OGSÅ: Se vår- og sommerkolleksjonen til Balmain

Stella McCartney

Stella McCartney la denne gangen stor vekt på bruk av strikk, noe som vi ser utmerker seg på catwalken for vårsesongen. McCartneys kolleksjon bar preg av lagdelte kjoler og flagrende skjørt i alle mulige farger og mønstre.

Striper og ruter var godt representert. Stella McCartney har også lekt seg med trapes-lignende figurer med sexy snitt og skjæringer.

Hun viste også til en fargebruk i oransje og blått og chilirød kombinert med rosa, noe som kan virke skremmende for mange. Designeren velger også å bruke et broderi av roterende sirkler på både treningsdressene og kjolene. Underdeler under flere av kjolene var av materialer i netting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer