Trendveske

Denne vesken er hottest nå!

Det er denne alle fashionistaene sikler etter.

TRENDVESKEN: Skuldervesken, som denne fra Chloe, er så hot i år og passer godt til både hverdag og fest. Finn din nye favoritt nede i saken! Foto: DPA
TRENDVESKEN: Skuldervesken, som denne fra Chloe, er så hot i år og passer godt til både hverdag og fest. Finn din nye favoritt nede i saken! Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: År etter år kommer det en ny trendveske, og år etter år vil vi selvfølgelig ha den. Og det er jo en god grunn til det - de er bare så fine!

Det franske merket Chloé har virkelig hatt et godt år med både en fantastisk vår- og høstkolleksjon. Én av veskene de viste på catwalken ble en gigantisk hit, og alle fashionistaer rundt om i verden har siklet etter nettopp en slik veske.

Men, det var ikke bare Chloé som har skjønt årets vesketrend. Altuzarra kom også med sin versjon som du kan se på bildet under. Ja, noen av disse veskene koster skjorta, men det finnes faktisk versjoner som er kliss like og budsjettvennlige!

LES OGSÅ: Her kan du spare over 85.000 kroner!

Foto: Scanpix, Net-a-porter.com, Zalando.no, Nelly.com
Foto: Scanpix, Net-a-porter.com, Zalando.no, Nelly.com Vis mer

Veske fra Chloe via netaporter.com, kr 6260. Rød veske fra Aldo via Zalando.no, kr 449. Beige og grå veske fra LYDC London via Zalando.no, kr 499. Sort veske fra Rebecca Minkoff via Zalando.no, kr 2195. Rød og sort veske fra Chloe via Netaporter.com, kr 13740.

TRENDVESKEN: It-jenta Aimee Song med sin versjon av den trendy vesken. Foto: DPA
TRENDVESKEN: It-jenta Aimee Song med sin versjon av den trendy vesken. Foto: DPA Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer