Versace

- Denne vil garantert selge

Spesielt ett av H&M for Versace-plaggene skiller seg ut.

METALLISK: Den anerkjente moteredaktøren i The Daily Telegraph tror denne kjolen vil fly ut av butikken. Foto: H&M
METALLISK: Den anerkjente moteredaktøren i The Daily Telegraph tror denne kjolen vil fly ut av butikken. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Silje PedersenDonatella Versace kler opp Lady Gaga, supermodeller og kjendiser, men gleder seg mest til hvordan du velger å style de glamorøse plaggene fra Versace for H&M-kolleksjonen.

Dyreprint, overdådig luksus og rå rock sto på menyen da Donatella Versace inviterte kjendiser, fashionistas og bloggere til motevisning i New York.

Og en av verdens mest anerkjente moteredaktører og personlig venn av Gianni Versace - Hilary Alexander fra The Daily Telegraph - er ikke i tvil om hva som kommer til å selge.

SE KOLLEKSJONEN: Her er Versace for H&M-plaggene

Stem her!

Hva synes du om den metalliske kjolen?Ok, men ikke helt min stil...
 
114 (37%)
Elsker den!
 
86 (28%)
Liker den ikke
 
85 (28%)
Usikker
 
20 (7%)
BESTSELGEREN? Den metalliske kjolen i sølv (kommer også i gull) er spådd til å bli de mest populære H&M for Versace-plaggene (kr.1999/H&M). Foto: H&M
BESTSELGEREN? Den metalliske kjolen i sølv (kommer også i gull) er spådd til å bli de mest populære H&M for Versace-plaggene (kr.1999/H&M). Foto: H&M Vis mer

Dette blir bestselgeren

Versace har hatt mange høydepunkter på den røde løperen. Både Elisabeth Hurley og Jennifer Lopez skapte motehistorie da de valgte Versace på den røde løperen i 1994 og 2003. Hurley i den berømte sikkerhetsnålkjolen, og Lopez i fotsid grønn kjole med utringing til navlen.

Ikke helt uventet er det også de mest outrerte plaggene som er blant Donatellas favoritter.

- Mine favoritter er plaggene med Miami-mønstre, palmene og de greske motivene. Det blir spennende å se hvordan folk styler plaggene, sier Donatella.

Moteredaktør Alexander har stor tro på de glamorøse diskoglamkjolene.

- Ja, det som garantert vil selge er de korte partykjolene i sølv og gull. Men også plagg i de ville mønstrene tror jeg vil slå an blant de helt unge, sier Alexander til KK da vi møter henne etter visningen i New York, hvor kjendiser som Blake Lively, Linda Evangelista, Helena Christensen og stilikonet Debbie Harry, var blant gjestene.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


SAMARBEIDSPARTNERE: H&Ms kreative leder, Margaretha van den Bosch, sammen med årets gjestedesigner, Donatella Versace. Foto: H&M
SAMARBEIDSPARTNERE: H&Ms kreative leder, Margaretha van den Bosch, sammen med årets gjestedesigner, Donatella Versace. Foto: H&M Vis mer

Glem minimalisme

På catwalken var både plagg fra kolleksjonen og showpieces, såkalte spesialdesignede plagg - og responsen var svært god.

- Kolleksjonen er sensasjonell! Den er helt klart en hyllest til Gianni Versace, med alle de ikoniske mønstrene som palmer, bling, sterke farger, nagler og en kolleksjon som er helt «over the top», sier Alexander.

- Minimalisme er veldig i vinden, men det kommer alltid en motreaksjon til den regjerende trenden. Versace er maksimalisme og glamour på sitt beste, sier H&Ms kreative leder, Margaretha van den Bosch.

- Folk trenger forandring, de vil ha det gøy med mote. Mote bør være fryktløs, sier Donatella Versace dagen etter den mye omtalte motevisningen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


- H&M perfekt partner

Gjestekolleksjonen for H&M har allerede skapt overskrifter over hele verden, og Versace går blant annet i fotsporene til designere som Stella McCartney, Karl Lagerfeld og Lanvin.

Både Donatella og datteren Allegra har vært svært involvert i samarbeidet med den svenske klesgiganten. Kolleksjonen er tro mot Versaces overdådige luksus, palmemønster og nagler.

Versace hadde sin storhetstid på 90-tallet under Gianni Versace, som ble skutt ned og drept utenfor sitt hjem i 1997. Det italienske motehuset har i senere år både slitt med økonomien og populariteten. Men da Lady Gaga tidligere i år fikk velge fritt fra Versace-arkivet var suksessen et faktum. Nå håper Versace å få innpass hos den yngre garden.

- Vi ville gi unge mennesker en mulighet til oppleve Versace fra begynnelsen og slik det var på sin storhetstid. H&M var den perfekte samarbeidspartner for å nå et ungt publikum, sier Donatella Versace.

Følg KKs moteredaktør Silje Pedersen på bloggen hennes her på KK.no.

Mer om kolleksjonen

Kolleksjonen Versace for H&M kommer for salg i utvalgte butikker fra 17.november (se liste under) og på nettbutikken www.hm.com (ekstern lenke). Denne gangen vil butikkene åpne til ordinær åpningstid. Ta kontakt med din butikk for mer informasjon.

Det blir også køsystem i år, med fargekodede armbånd som skal sikre at den som kommer først i køen også får komme først inn i butikken.

Versace for H&M kommer for salg i følgende butikker:

OSLO:
 • Bogstadveien 11
 • Karl Johansgate 16
 • Stortorvet
 • Oslo City
 • Sandvika Storsenter
 • CC Vest

 • TRONDHEIM:
  Trondheim Torg

  BERGEN:
  Galleriet

  STAVANGER/SANDNES:
  Kvadrat

  TROMSØ:
  Storgata

  FREDRIKSTAD:
  Torvbyen

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer