Stiltips:

Derfor bør du alltid ha «stappetrikset» i bakhodet

Dette sverger vi til så å si hver dag.

STILTIPS: Franske Caroline de Maigret har tatt i bruk stappetrikset og lagt litt av genseren ned i buksen. Et kult stylinggrep som også kan gjøre underverker for figuren din! Foto: Scanpix
STILTIPS: Franske Caroline de Maigret har tatt i bruk stappetrikset og lagt litt av genseren ned i buksen. Et kult stylinggrep som også kan gjøre underverker for figuren din! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

«Stappetrikset» har vi navngitt det fantastiske stylinggrepet vi har endt opp med å bruke HELE tiden. Ofte har det seg sånn at man bruker gensere som gjerne er litt store, eller kanskje en t-skjorte som henger litt for mye over jeansen. I dette tilfellet kan antrekket se ganske «rett» ut eller mangle form.

Akkurat det å bare stappe litt av genseren ned i skjørtet eller buksen, kan gjøre underverker for figuren din! Dersom du tar blusen eller toppen litt løst ned i siden på skjørtet eller buksen, kommer nemlig livet til sin rett. Og du trenger bare en liten flik av overdelen for maks effekt.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer