Hårtips

Derfor bør du bruke en t-skjorte på vått hår

På tide å la håndkledet ligge?

GODT TIPS: Vått hår er utrolig skjørt. Derfor er det kanskje lurt å bytte ut håndkledet med en t-skjorte! Foto: NTB
GODT TIPS: Vått hår er utrolig skjørt. Derfor er det kanskje lurt å bytte ut håndkledet med en t-skjorte! Foto: NTB Vis mer
Publisert

Mange bruker video-appen Tik Tok til å se på artige snutter eller legge ut videoer selv. Men vi har brukt appen til å oppdage kule trender og teknikker vi ikke har sett før.

Vi har testet skjønnhetsprodukter som har tatt helt av både inne der og på andre sosiale medier, og vi har testet sminketeknikker man ikke hadde særlig troa på. Bare se her:

På et tidspunkt var det mange som kastet seg over hårtrender - spesielt hvordan man kunne skape lekre krøller i håret sitt!

«Jeg visste ikke at jeg hadde krøller før jeg prøvde dette», var det mange som introduserte videoene sine med. Og selv om vi også hang oss opp i fremgangsmåten, var det spesielt én ting i videoen som skilte seg ut: Alle brukte en gammel t-skjorte i stedet for håndkle!

IKKE SÅ LURT? Ekspertene mener det er bedre å bruke en gammel t-skjorte for å tørke håret enn et håndkle. Foto: NTB
IKKE SÅ LURT? Ekspertene mener det er bedre å bruke en gammel t-skjorte for å tørke håret enn et håndkle. Foto: NTB Vis mer

De brukte rett og slett en gammel t-skjorte for å tørke håret. Men dette skal vise seg å være et godt tips dersom du ønsker krøller eller ei!

Ifølge frisøren til Kardashian-jentene, Jen Atkin, er det nemlig veldig lurt å erstatte håndkledet med en t-skjorte:

- Jeg anbefaler alltid kundene mine å tørke håret sitt med en gammel bomullstskjorte i stedet for et håndkle etter at de har dusjet. Vått hår er så mye mer skjørt og utsatt for å knekke, og de harde fibrene i håndkledet kan være for aggressive, sier Atkin til ELLE.

EKSPERTEN: Frisør til stjernene, Jen Atkin. Foto: NTB
EKSPERTEN: Frisør til stjernene, Jen Atkin. Foto: NTB Vis mer

Det kan frisør Line Kristiansen i Wickedhouse si seg enig i. Hun har nemlig tidligere uttalt til KK at vått hår er utrolig skjørt.

- De tre mest typiske feilene folk gjør når håret er vått er at de grer det, tørker det for hardt med håndkle eller legger seg med vått hår, sier Kristiansen.

Hårstylist Isabella Vázquez sier til Makeup.com at et håndkle også vil trekke til seg all fuktighet fra håret, når det vi egentlig ønsker er at det bare skal trekke ut det ekstra vannet.

- Den flate overflaten på t-skjorten tillater vannet å trekke inn i stedet for å være hard mot håret.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer