Hår:

Derfor bør du bytte sjampo

Kan gjøre underverker for hår og hodebunn!

BYTTE SJAMPO: Det kan være lurt å gjøre det etter hvilken sesong du befinner deg i. Foto: NTB
BYTTE SJAMPO: Det kan være lurt å gjøre det etter hvilken sesong du befinner deg i. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det finnes et hav av sjampoer og balsamer. Noen skal hjelpe mot tørr hodebunn, andre lover å gi deg lengre hår, mens noen skal gi deg den glansen du har lengtet så etter.

Ofte kan disse produktene funke (ok, kanskje ikke den som lover lengre hår), og det er jo helt topp. Men plutselig en dag har den kanskje ikke den effekten den hadde i starten.

Plutselig oppstår det andre problemer du muligens ikke hadde før. Hvorfor skjer dette?

Det kan det være flere grunner til, men en av grunnene kan faktisk være det at du bør bytte ut sjampoen din. Norge byr på alt fra iskald vinter til deilig sommervær, og det merker både hud og hår!

Se på det på denne måten: Når vinteren kommer tar vi på oss varmere klær. Vi justerer garderoben vår med årstiden. Det betyr at svært mange også kan ha nytte av å bytte ut sjampoen slik at den hjelper hår og hodebunn å holde seg sunn etter hvilken sesong vi er i.

– Man velger sjampo ut i fra hvordan kundens hår er med tanke på tykkelse og hodebunn, samt kjemiske behandlinger og etter hvilken årstid vi er i, sier Siv Oldervik, eier av Stas hår og bryn i Trondheim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer