Solhatt

Derfor bør du eie en stråhatt

3 gode grunner til at denne alltid bør være med på ferie.

SOLHATT: Kjendisene elsker stårhatten og det gjør vi også! Her ser du Ava Gardner med en stor variant på 50-tallet og Dakota Johnson med en fedoramodell fra i år. Foto: All Over Press
SOLHATT: Kjendisene elsker stårhatten og det gjør vi også! Her ser du Ava Gardner med en stor variant på 50-tallet og Dakota Johnson med en fedoramodell fra i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Solhatten er blant sommerens hotteste tilbehør, og i tillegg til å være et kult tilskudd til antrekket ditt, har hatten flere praktiske funksjoner.

Så om du ikke allerede har en stråhatt i garderoben, er det absolutt ingen grunn til å vente med å skaffe deg én!

LES OGSÅ: Kjendisenes nye solbrillefavoritt

Tre gode grunner til å eie en solhatt

  1. Hatten hever stilen din og gjør antrekket ditt mer spennende. Velg en stor, bredbremmet hatt for en glamorøs strandstil, eller gå for en mer sporty look med en fedora.
  2. Den beskytter hodebunnen din mot sola, og gjør at du unngår å bli brent. I tillegg dekker den til håret ditt, og gjør at hårfargen din ikke falmer.
  3. Solhatten skygger også for ansiktet ditt, og er dermed med på å forhindre solbrenthet og utvikling av rynker i ansiktet.

LES OGSÅ: Har du blitt solbrent i hodebunnen?

Slik skal hatten være i år

Stråhattene kommer i alle former og fasonger, men i år er det spesielt to modeller som gjelder.

Om du ønsker en glamorøs strandstil, er det variantene med bred brem som gjelder.

For en mer sporty og kul look, kan du gå for en fedora.

LES OGSÅ:  Plagget som redder sommeren

Ikonisk tilbehør

Kjendisene elsker hatten, og slik har det vært i mange, mange år. Se hvilke solhatter stjernene har lagt sin elsk på gjennom tidene:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer