Trender 2012

Derfor bør du kjøpe et skjerf i denne fargen

- Den heteste nyansen denne våren.

DEN HOTTESTE FARGEN DENNE VÅREN: - Jo, feminine pasteller, mint og babyblå er svært riktig nå. Men hvis vi skal peke ut særlig en sterk fargetendens, må det være koralltoner, forteller Anna Söndergaard til KK.no. Foto: All Over Press/Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen
DEN HOTTESTE FARGEN DENNE VÅREN: - Jo, feminine pasteller, mint og babyblå er svært riktig nå. Men hvis vi skal peke ut særlig en sterk fargetendens, må det være koralltoner, forteller Anna Söndergaard til KK.no. Foto: All Over Press/Produsenten/Collage: Tone Ruud Engen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Som KK.no tidligere har skrevet, et kult skjerf kan redde enhver kleskrise.

Et skjerf i vårens fine farger er en enkel måte å oppdatere vårgarderoben på.

- Du kan bruke dine favoritter og klassiske plagg i klesskapet ditt lenger, når du kombinerer med sesongens farger og mønstre i form av et skjerf, forteller Anna Söndergaard til KK.no.

LES OGSÅ: Vårskoene du kan bruke til alt

Vårens sjefsfarge på skjerf

Hun utgjør halvparten av duoen bak Beck Söndergaard. Det danske klesmerket er kjent for sine skjerf og var blant annet først ute med det populære stjerneprintet – som jo tok helt av.

Og selv om pasteller og mintgrønt er sesongens store trendfarger – er det en annen nyanse du bør satse på hvis du skal kjøpe et nytt skjerf, ifølge Söndergaard.

- Jo, feminine pasteller, mint og babyblå er svært riktig nå. Men hvis vi skal peke ut særlig en sterk fargetendens, må det være koralltoner.

- Korall er meget sterkt i motebildet nå, helt fra sarte, duse toner til sterk nyanser, nesten neon.

LES OGSÅ: Se vårplaggene fra Vivikes

Finn dine favoritter blant korallskjerfene under:Derfor er korall så bra

Og at korall er overalt på catwalken, er det ingen tvil om. Og årsaken til det er nok at det er en nyanse som passer til det meste.

Det er en skarp nok nyanse, til å takle mørke farger. I tillegg er det nydelig til vårens sarte puddernyanser og ikke minst hvitt.

Husk imidlertid på at det er viktig å velge skjerf i en fargetone som passer deg. Et plagg du skal bruke så nærme ansiktet kan nemlig enten få deg til å gløde – eller det kan få deg til å se blass og grå ut.

Veldig populær farge på catwalken:LES OGSÅ: De heteste mønsterplaggene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer