Bukse

Derfor bør du klippe av buksene dine

Ankellange bukser er supertrendy. Slik fikser du det i kulda.

TRENDY LENGDE: Stjernene elsker ankellange bukser. Disse beina tilhører countrysanger Taylor Swift (se hele bildet i bildeviseren under). Foto: All Over Press
TRENDY LENGDE: Stjernene elsker ankellange bukser. Disse beina tilhører countrysanger Taylor Swift (se hele bildet i bildeviseren under). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En enkel måte å fornye antrekket på er å klippe av nedre del av buksebeina – eller du kan selvfølgelig bare brette dem opp, hvis du ikke ønsker å gå så brutalt til verks.

Det gjelder alt fra trange jeans og leggings til vide haremsbukser og boyfriendjeans.

Nå skal nemlig buksene gjerne være kortere enn det du er vant til.

Kjendisene elsker det

Stilikoner som Leighton Meester og Sarah Jessica Parker er bare noen av kjendisene som har begynt å trekke i ankellange bukser.

Et hett tips til nyttårsfesten – når du kanskje er lei av å gå i kjole – er å kjøre en androgyn stil, en av denne sesongens hovedtrender.

En svart dress med ankellange bukser, innsvinget blazer og høye hæler vipper perfekt mellom det feminine og maskuline.

SE OGSÅ: Festklær for deg som hater kjoler

Se flere bilder av stjerner i ankellange bukser på Trendtoppen.no.

Stem her!

Hva synes du om ankellange bukser?Slik fikser du kulda

Til fest klarer du kanskje å bite i deg noen kjappe sekunder i minusgrader, idet du dragracer fra taxien til festlokalet. Men til hverdags frister det kanskje ikke akkurat like mye å blotte anklene?

Ikke noe problem. Nå skal nemlig de tykke strømpene synes. Stilige strømper er accessoirer i seg selv. I år får du tak i både fargerike og mønstrede sokker og helt enkle ensfargede - velg fritt etter din stil.

Men det aller beste med den ankellange trenden…? Det er at du får vist fram de lekre, nye støvlettene - istedenfor å gjemme dem under den triste bukseleggen.

Liker det! Kommer definitivt til å prøve det!
 
92 (46%)
Nei, fysj... Kommer ikke til å prøve det!
 
74 (37%)
Usikker
 
33 (17%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer