Hår

Derfor bør du ta med et barnebilde til frisøren

Å beholde sin naturlige hårfarge blir mer og mer populært.

HÅRFARGE: Å velge hvilken hårfarge man bør gå for kan være et spørsmål man aldri blir helt klok på - men kanskje et barnebilde av deg kan hjelpe? FOTO:NTB
HÅRFARGE: Å velge hvilken hårfarge man bør gå for kan være et spørsmål man aldri blir helt klok på - men kanskje et barnebilde av deg kan hjelpe? FOTO:NTB Vis mer
Publisert

Å finne ut av hvilken hårfarge og frisyre man skal gå for kan ofte være vanskelig et vanskelig valg. Når man står midt i en hårknipe er det fort gjort å la seg inspirere av kjendisenes mange ideer.

For eksempel da Jenny Skavlan plutselig klippet seg kort og alle vil ha bob. For ikke å snakke om selveste Rachel-sveisen til Jennifer Aniston, som var den store IT-frisyren på 90-tallet og som har kommet tilbake i trendbildet gang på gang etter det!

Men også når det gjelder hårfrisyrer er det individuelt hva man kler og ikke. Så hvordan vet du hva som mest kledelig for akkurat deg?

Vi i KK-redaksjonen snakket her om dagen om utsagnet «du kler alltid den hårfargen og den frisyren du har fått naturlig best». Vi ble nysgjerrige og lurte på om det faktisk ligger noe i det. For å komme til bunns i saken tok jeg kontakt med to frisører for å høre hvilke tanker de har om denne påstanden.

Den naturlige looken

Birgitte Fløines, frisør ved salongen B.Hair i Molde, sier til KK at hun personlig foretrekker det naturlige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer