Undertøy

Derfor bør du velge en truse med høy skjæring

Ønsker du deg en smal midje og lange bein? Her er undertøystipsene som gjør at du føler deg enda vakrere i festkjolen!

TRUSER MED HØY SKJÆRING GIR EN ILLUSJON OM LENGRE BEIN: Går du for en høy truse, kan du jukse til deg noen ekstra centimeter på strømpelesten. Denne er i bærrødt med blonder og sløyfe (kr 80, H&M). Foto: Produsenten
TRUSER MED HØY SKJÆRING GIR EN ILLUSJON OM LENGRE BEIN: Går du for en høy truse, kan du jukse til deg noen ekstra centimeter på strømpelesten. Denne er i bærrødt med blonder og sløyfe (kr 80, H&M). Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje en kjole du ønsker å se smashing ut i? Har du på deg
lekkert undertøy som både løfter og former, kommer den til å sitte pent på kroppen.

Ikke minst blir vi i godt humør av å være velkledd både ytterst og innerst. Og enhver pause fra den gamle sloggien ønsker vi velkommen.

Utfordringen er bare å finne undertøy som passer vår fasong og størrelse - her har vi samlet sammen masse tips fra ulike eksperter, og vi viser dere sesongens lekreste bh-er, truser og shapewear.

Styling: Tuva WærdahlSEXYTIPS: LA GJERNE BLONDESTROPPEN TITTE FRAM FRA BLUSEN: Øverst til venstre i lilla med blonder (bh kr 600) og truse (kr 300, Tommy Hilfiger), lilla bh (kr 130) og truse (kr 60, H&M), rød bh med blonder (kr 450) og truse (kr 250, Triumph), rosa bh med blonder (kr 300) og tilhørende truse (kr 180, Lindex), bh (kr 600) og truse med blondekant (kr 370, Change), bh (kr 620) og truse med sløyfe (kr 350, Femilet) og bh i sesongens it-farge oransje (kr 450) og tilhørende truse (kr 330, Calvin Klein). Foto: Produsenter
Styling: Tuva WærdahlSEXYTIPS: LA GJERNE BLONDESTROPPEN TITTE FRAM FRA BLUSEN: Øverst til venstre i lilla med blonder (bh kr 600) og truse (kr 300, Tommy Hilfiger), lilla bh (kr 130) og truse (kr 60, H&M), rød bh med blonder (kr 450) og truse (kr 250, Triumph), rosa bh med blonder (kr 300) og tilhørende truse (kr 180, Lindex), bh (kr 600) og truse med blondekant (kr 370, Change), bh (kr 620) og truse med sløyfe (kr 350, Femilet) og bh i sesongens it-farge oransje (kr 450) og tilhørende truse (kr 330, Calvin Klein). Foto: Produsenter Vis mer

Må sitte som et skudd

Ifølge Heidi Larsen, som jobber med salg for Sybersen As, handler alt om å finne en bh som sitter perfekt, og ikke henger og slenger i ryggen.

- Hvis en bh er for stor i omkrets, vil den krype oppover ryggen i løpet av dagen, og det vil føre til at du bærer vekten av bysten med skuldrene, og bh-en mister sin funksjon, sier hun til KK.

En bh som gir et godt løft gjør dessuten at midjen ser slankere ut. Og når bh-en er i boks, er Larsens tips å finne en god strømpebukse som holder inne magen, former hoftene, løfter baken og gir en flott silhuett.

Tips: En truse med høy skjæring vil gi en illusjon av lengre bein.

Nyanser av rødt og blonde er en sikker vinner til jul - sjekk de lekre kjøpetipsene::


Tips: En body holder inn og ruller seg ikke under klærne - en bh med ekstra innlegg gir ekstra løft og fylde.

SNURPER OG STRAMMER LITT INN DER VI ØNSKER: Rosa underkjole (kr 650) og bh (kr 400, Triumph), hudfarget underkjole (kr 280, Cubus), kremfarget body (kr 300, Lindex), blå bh (kr 400) og truse med høyt liv (kr 350, Triumph), shapetruse (kr 100, H&M), truse med høyt liv (kr 150) og shorts (kr 150, begge fra Cubus). Foto: Produsenter
SNURPER OG STRAMMER LITT INN DER VI ØNSKER: Rosa underkjole (kr 650) og bh (kr 400, Triumph), hudfarget underkjole (kr 280, Cubus), kremfarget body (kr 300, Lindex), blå bh (kr 400) og truse med høyt liv (kr 350, Triumph), shapetruse (kr 100, H&M), truse med høyt liv (kr 150) og shorts (kr 150, begge fra Cubus). Foto: Produsenter Vis mer

Shapewear som funker

Shapewear redder festantrekket ved å holde inn og løfte på de riktige stedene, slik at du føler deg vel.

Ifølge Beate Higley, direktør for Change, skal shapewear sitte stramt for å oppnå maks effekt, men det skal ikke være ubehagelig.

- Begynn med den størrelsen du vanligvis bruker, og ta deg tid til å prøve det under klærne, sier Higley til KK.

Riktig undertøy vil bidra til bedre holdning og økt selvfølelse, og har alt å si for at klærne du har på deg tar seg flott ut.

- Jeg anbefaler alle å ha en svart, en hudfarget og en helt lys bh i garderoben. En god bh holder seg fin i ca 8-10 måneder.


3 nyttige små tips: Truser med høyt liv holder inne magen og gir rumpa et løft. Truser med lange bein strammer opp lårene. Pass på at du ikke kjøper shapewear for stort, da uteblir noe av effekten.

SENSUELT OG SEXY: Grønn bh (kr 200) og truse (kr 80, H&M), svart og hvit bh (kr 650) og truse (kr 430, Change) og bh med leoparmønster i gull (kr 150) og truse (kr 80, Cubus). Foto: Produsenter
SENSUELT OG SEXY: Grønn bh (kr 200) og truse (kr 80, H&M), svart og hvit bh (kr 650) og truse (kr 430, Change) og bh med leoparmønster i gull (kr 150) og truse (kr 80, Cubus). Foto: Produsenter Vis mer

Mørk mystikk

Finn fram til din sensuelle side med dype fargetoner og et snev av dyreprint. I leopardmønster er det mye som skal til for ikke å føle seg litt hot.

Denne høsten skal undertøyet se eksklusivt og lekent ut, med mye detaljer som strass, broderier, sateng og blonder.


Ifølge Linda Helene Raanæs Rosèn, produktplanlegger for Cubus undertøy, bruker hele 7 av 10 norske kvinner feil bh-størrelse, så første prioritet burde være å finne den riktige for deg. Det finnes mange gode guider til dette på internett.

- Når en bh sitter riktig, er den behagelig å ha på seg, du får god holdning, bedre støtte og du ser slankere ut. Den framhever rett og slett alt det beste ved din figur!

Artikkelen er basert på Undertøyet som gir deg selvtillitt i KK 49/50.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer