Veske

Derfor bør ikke jobbvesken være lys

Om du er ute etter en veske med lang levetid, bør du følge disse rådene!

HVERDAGSVESKE: Jessica Alba går for en hvit hverdagsveske. Men hun er kanskje ikke så avhengig av at veskene varer evig..? Foto: All Over Press
HVERDAGSVESKE: Jessica Alba går for en hvit hverdagsveske. Men hun er kanskje ikke så avhengig av at veskene varer evig..? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen hemmelighet at mange kvinner har skikkelig dilla på vesker, og den rette vesken kan helt klart løfte hele antrekket.

Men hva bør du egentlig se etter om du ikke er ute etter en trendveske, men heller en veske du kan bruke hver eneste dag over lengre tid?

LES OGSÅ: Høstens fem sikreste kjøp

Den perfekte jobbvesken

Om du skal bruke vesken stort sett hver eneste dag, er det viktig at den har god kvalitet. En veske i skinn er absolutt det beste alternativet, den blir faktisk bare finere og finere med årene!

Men uansett hvor bra skinnet er, så har også fargen på veskene mye å si for levetiden. En lys veske vil bli fortere skitten, og fargen fra andre plagg, som for eksempel en blå jeans, vil smitte over på det lyse skinnet.

Det beste er derfor å velge en skinnveske i en mørk farge. Sort er alltid en sikker vinner, men også flaskegrønt og burgunder er lekkert og praktisk!

LES OGSÅ: De rutete skjortene gjør comeback

Ekte eller imitasjon?

Som du sikkert vet, er det aller beste å velge skinn på tilbehør som sko og vesker. Men om du er på sparebluss, kan du også finne noen fine varienter i imitert skinn.

Investeringer
Her er kjøpetipsene som garantert vil vare lenge:

Kupp
Vesker for deg som er ute etter en rimelig hverdagsveske:

LES OGSÅ: Nå skal skoene skinne

Ta vare på vesken din

KK.no har tidligere laget en fullstendig guide som viser deg hvordan du tar best mulig vare på skinnveskene dine. Les de beste vedlikeholdstipsene her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer