Hertuginne Meghan:

Derfor bruker ikke Meghan kjolene til Victoria Beckham

- Det er så mye som kan se fantastisk ut på kleshengeren, men så ser det ikke like bra ut på meg.

Derfor bruker ikke Meghan kjolene til Victoria Beckham
Publisert

Da prins Harry (34) giftet seg med den tidligere skuespilleren Meghan Markle (37) 19. mai 2018, hadde flere av verdens mest kjente fjes tatt turen til London for å feire paret. Blant dem var David (43) og Victoria Beckham (44).

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan fikk spesiell gave av dronningen

ANKOMMER BRYLLUPET I MAI: David og Victoria Beckham. Foto: Scanpix
ANKOMMER BRYLLUPET I MAI: David og Victoria Beckham. Foto: Scanpix Vis mer

Superstjernen Victoria, som tidligere var en del av den populære gruppen «Spice Girls», benyttet selvfølgelig anledningen til å bruke et antrekk hun har designet selv. Etter pop-karrieren startet hun sitt eget merke og gjør det i dag svært godt som designer.

Tidligere denne måneden vant hun «Fashion Icon Award» under årets People's Choice Awards. Det var mange som spekulerte i om Victoria Beckham kom til å designe hertuginne Meghans brudekjole, men til slutt endte hun opp med Clare Waight Keller for Givenchy.

LES OGSÅ: Derfor har man på seg hatt i britiske bryllup

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Helt siden hertuginnen ble sammen med prins Harry, har hele verden fulgt med på henne. Deriblant på grunn av stilen hennes! Sammen med prins Harry reiser hun verden rundt på oppdrag - og det gjør hun i de mest luksuriøse antrekkene.

Vi har blant annet sett klærne til Roland Mouret, Brandon Maxwell og Carolina Herrera på hertuginnen, men ingenting av Victoria Beckham!

LES OGSÅ: Har du fått med deg at hertuginne Meghan har hatt på seg norsk design? Se bildene her!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til Glamour forteller hertuginne Meghan at hun i løpet av karrieren har funnet ut av hvilke plagg, skjæringer og lengder som passer best til henne.

- Det er så mye som kan se fantastisk ut på kleshengeren, men så ser det ikke like bra ut på meg. For eksempel så elsker kjolene til Victoria Beckham, men jeg har ikke lang nok overkropp til å få frem den silhuetten.

Spørs om ikke Victoria Beckham har satt seg ned for å lage noen spesialsydde kjoler til hertuginnen!

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer