Rihanna

Derfor elsker Rihanna (26) disse skoene

Favorittene hun bruker til ALT!

DERFOR ER HUN SÅ GLAD I MANOLO BLAHNIKS CHAOS-SANDALER:: Rihanna har funnet et par sko hun kan bruke til alt, om det så er en treningsbukse, en hvit gallakjole eller et par turkise ullshorts. Foto: All Over Press
DERFOR ER HUN SÅ GLAD I MANOLO BLAHNIKS CHAOS-SANDALER:: Rihanna har funnet et par sko hun kan bruke til alt, om det så er en treningsbukse, en hvit gallakjole eller et par turkise ullshorts. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Selv om hun kan velge og vrake i designersko, går popstjerne Rihanna (26) som regel for de samme sandalene til de fleste antrekk, om det så er en boksershorts, et par jeans eller en fiskenettingkjole. Finishen på skinnet og fargene varierer, men alle er signert Manolo Blahnik.

Den barbadiske vokalisten er på ingen måte alene om å elske den spanske skodesigneren. Helt siden midten av 90-tallet har sjefredaktør for Vogue, Anna Wintour, vært trofast mot sine hudfargede Blahnik-slingbacks. Og i «Sex-og Singelliv» gjør Sarah Jessica Parker, i rollen som Carrie, hva som helst for dem.

Rihanna er vant til å få oppmerksomhet for sine dristige antrekk, og er kjent for å sjokkere, men når det kommer til valg av sko er hun altså svært konservativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer