Skinn

Derfor elsker stjernene skinnkjolen

Og dungerer like fint til hverdag som til fest. Slik stjeler du looken!

GLADE I SKINN: Girls Aloud-damene Cheryl Cole (f.v.) Kimberley Walsh og Nicola Roberts gikk alle for skinn da de møttes til bursdagsfeiring i London nylig. Cheryl Cole var definitivt minst vinterkledd for anledningen.  Foto: All Over Press
GLADE I SKINN: Girls Aloud-damene Cheryl Cole (f.v.) Kimberley Walsh og Nicola Roberts gikk alle for skinn da de møttes til bursdagsfeiring i London nylig. Cheryl Cole var definitivt minst vinterkledd for anledningen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å invitere Cheryl Cole til et bursdagsselskap betyr mest sannsynlig at du selv overskygges, skriver Daily Mail.

Det fikk hennes eget bandmedlem Kimberley Walsh erfare sist uke, da hun inviterte Cole i sin 31-årsdag.

Kaldt, dyrt og vakkert

Cheryl Cole dukket opp i en åletrang, kamelfarget skinnkjole. 29-åringen strålte i kjolen fra The Row, men selv om kjolen så fabelaktig ut, anbefales ikke den lette bekledningen i norske vintertemperaturer.

Sangerinnen droppet både strømpebukse og ytterjakke, så armer og legger var bare i den kalde London-kvelden. Brrr...

Hva gjør man ikke for å vise fram en kjole til drøye 16.000 kroner?

Vi ville nok anbefalt å kombinere kjolen med en enkel pologenser, gode strømpebukser og en skikkelig varm vinterkåpe.

LES OGSÅ: 31 måter å bruke pologenseren på

OGSÅ FAN: Beyonce Knowles i sennepsgule skinnbukser. Foto: All Over Press
OGSÅ FAN: Beyonce Knowles i sennepsgule skinnbukser. Foto: All Over Press Vis mer

Ikke alene

Cheryl Cole var ikke den eneste som dukket opp til feiringen iført skinn.

Girls Aloud-kollegaene Kimberley Walsh og Nicola Roberts gikk for henholdsvis tights med skinnpartier og et løst skinnskjørt til litt under knærne.

Og det er ikke bare damene i Girls Aloud som elsker skinn om dagen. Beyoncé la nylig ut et bilde av seg selv med skinnbukser i omtrent samme farge som Cheryl Coles kjole.

(Saken fortsetter under bildet.)


Slik bruker du den

Skinnkjolen kom for fullt i fjor - særlig i den korte 60-tallsinspirerte shiftfasongen - og forsvinner ikke fra trendbildet med det første, ser det ut til.

Du føler kanskje ikke at den har så mye i klesskapet ditt å gjøre, men bruker du den riktig, kan du faktisk like gjerne bruke den lille skinnkjolen midt i uka som på lørdagskvelden.

Det som er så kult med 60-tallskjolen i skinn, er at den også kan brukes på lyse dagen. Jo, den er superkort, men overpartiet er tildekket. Med et par strømpebukser under og en av høstens pologensere gjør du den ikke bare mer tekkelig, du holder deg varm også.

En tommelfingerregel når det gjelder skinnplagg som bukser og kjoler, er å droppe skinnjakken. I alle fall hvis den er i samme farge og finish. For eksempel kan du fort se ut som en statist i «the Matrix» hvis du bruker en glatt skinnkjole sammen med en glatt skinnjakke.

Ofte er det kontrastene som gjør antrekket spennende. Miks derfor gjerne ulike materialer som for eksempel semsket med glatt skinn, skinn med plagg i ull og silke og så videre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer