Smykker

Derfor elsker stjernene smaragdgrønt

Grønne smykker er klassiske, lekkert til sort OG flatterende.

Publisert
Sist oppdatert
Smaragdgrønne stener har blitt sett på flere av de store stjernene, blant annet under årets Golden Globe-utdeling.Mens noen av Hollywood-skuespillerne dristet seg til å stille i fotside gallakjoler med den dype grønnfargen, valgte andre å la fargen komme til i tilbehøret.Julianne Moore, Debra Messing og Lea Michele valgte alle smykker i smaragdgrønt.LES OGSÅ: Strasspynten som får deg til å skinne

Klassisk og tidløs

Ekte smaragder er nok ikke noe for en slunken januarlommelbok, men selve fargen til edelstene kan du få i smykker som tilhører en helt annen prisklasse.Gjør gjerne som stjernene på Golden Globe-løperen natt til mandag og la tilbehøret tale for seg. Om du velger grønt, kan den med fordel være i den dype, varme fargen.Akkurat som perler og diamanter, er smaragdsmykker klassiske og tidløse, og passer godt til den lille sorte.

Gjør som Angelina

Angelina Jolie har nesten gjort smaragdgrønne smykker til sitt varemerke - og viser ofte hvordan tilbehøret kan løfte resten av antrekket. Skuespilleren går ofte i enkle, feminine antrekk i nøytrale farger som sort og hvitt, og lar heller grønne stener i ørene, på fingeren eller rundt halsen være i fokus.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Rimelige «smaragder»

Heldigvis finnes det rimeligere alternativ til ekte smaragder.Smaragdgrønne smykker trenger slettes ikke være av den edle sorten. Det er nemlig den dype grønnfargen som er sentral.

10 KJØPETIPS: Under 300 kroner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer