Leopard

Derfor elsker vi dyremønster

Slik blir du asfaltjungelens råeste villdyr.

KOMMER I ALLE PRISKLASSER: Du finner dyreprint i alle prisklasser. Se så fine! Fra venstre: Lilla leopardkjole (kr 200, Ellos), zebrakjole fra Alice by Temperley (kr 2000, Net-a-Porter.com), og tubekjole fra Rare Fashion (kr 500, Nelly.com).  Foto: Produsentene
KOMMER I ALLE PRISKLASSER: Du finner dyreprint i alle prisklasser. Se så fine! Fra venstre: Lilla leopardkjole (kr 200, Ellos), zebrakjole fra Alice by Temperley (kr 2000, Net-a-Porter.com), og tubekjole fra Rare Fashion (kr 500, Nelly.com). Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dyretrykk er en klassiker. Trenden er utrolig levedyktig og dukker opp hver eneste sesong, i små eller store doser. Mønsteret er nesten like sikkert som den lille sorte. I hvert fall dersom det gjøres riktig.Les også: 15 fantastiske sommerplaggUnngå tante-lookenTrenden har mange fans, blant annet stjerner som Kate Moss og Mary-Kate Olsen, som elsker å vise seg i dyremønster. Men det er likevel ikke slik at du kan kaste på deg et leopardplagg helt ukritisk. Dyretrykk har nemlig sine fallgruver, og de kan være riktig ille å gå i. Ofte blir mønsteret kalt for både «kjerring», «tantete» og «vulgært», noe som i grunnen er ufortjent. Bare se på disse lekre plaggene! Selv en sebra/løve/leopard ville ha blitt misunnelig.Plaggene du får vann i munnen av:

Det er faktisk lett å unngå å bli plassert i kategorien «harry», så lenge du begrenser deg til ett dyreplagg av gangen. Da er du trygg.Ikke glem at «less is more»!Les også: Toppen som snart blir en hitIkke miks mønsterDu bør også være forsiktig med å kombinere dyremønster med andre mønstere, for eksempel leopard med sebra. Det blir som regel full stilkollisjon. Basisplaggene bør være ensfargede, i og med at dyremønster ofte tar mye oppmerksomhet. Du vil jo ikke konkurrere med deg selv? Les også: 15 fantastiske sommerplaggDersom du er skeptisk, kan du prøve deg fram med dyrisk tilbehør som sko, veske, sjal eller et smykke. Mønsteret finnes også i andre farger enn svart, hvitt, brunt og beige. Heldigvis. Nå kan du velge og vrake i tropiske farger som spriter opp en grå og kjedelig hverdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer