Skjønnhet:

Derfor er denne så populær

Ni produkter det er verdt å rydde baderomshyllen for.

SKJØNNHET: Denne ansiktsoljen blant skjønnhetsnyhetene vi har testet. FOTO: KK.
SKJØNNHET: Denne ansiktsoljen blant skjønnhetsnyhetene vi har testet. FOTO: KK. Vis mer
Publisert

Hver eneste uke hele året igjennom lanseres det en hel haug av nye skjønnhetsprodukter på markedet. Noen er åpenbart bedre enn andre. Men heldigvis for deg har vi testet så du slipper.

Her er noen av våre favoritter nå:

Superingrediensen A-vitamin har nærmest fått kjendisstatus. Den kan redusere pigmentering og linjer og generelt forbedre hudstrukturen. Men start i det små, og prøv deg fram. Vitamin A Treatment Cream (kr 680, Woods Copenhagen).

Inspirert av Le Labos populære duft, Another 13, har dette duftlyset noter av det syntetiske molekylet Ambroxyde 17, musk, tre, sjasmin og mose. Ambroxyde 17 (kr 760).

Hos det franske parfymehuset Diptyque starter de med blanke ark, før øyne, nese og hånd forenes i en slags olifaktorisk treenighet. Denne nye duften er en hommage til nettopp begynnelsen. Dufter av hvit musk, sesam, blekk og mimosa. L'Eau Papier Eau de Toilette (kr 1580, 100 ml).

Den verdenskjente japanske kunstneren Yayoi Kusamas samarbeid med Louis Vuitton er nærmest altoppslukende, og inkluderer også det franske luksusmotehusets parfymeflasker (som for øvrig er refillbare). L’Immensitè (kr 3850, 100 ml).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer