Miniskjørt

Derfor er dette miniskjørtet overalt

Det har til og med fått sin egen Instagram-konto.

PÅ CATWALKEN: Miniskjørtet fra Miu Miu har fått mye oppmerksomhet – både på godt og vondt. FOTO: NTB.
PÅ CATWALKEN: Miniskjørtet fra Miu Miu har fått mye oppmerksomhet – både på godt og vondt. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Du har kanskje fått med deg at miniskjørtet er tilbake. Men det stemmer jo ikke med teorien om at skjørtelengdene svinger i takt med konjunkturene: At korte skjørter bærer bud om børsen er på vei oppover – og motsatt.

Men kanskje er det nettopp i krisetider at vi trenger litt sårt tiltrengt optimisme. Det kan i alle fall forklare hvorfor klesplagget vi elsker å hate og hater å elske nå er tilbake.

Det er ett spesifikt miniskjørt som har fått mesteparten av oppmerksomheten.

Det kort-korte skjørtet fra Prada-lillesøster Miu Miu er så kort at enkelte har omtalt det som et belte. Det stopper imidlertid ikke moteverdenen som for lengst har lagt sin elsk på miniskjørtet.

Så populært er skjørtet at det har fått sin helt egen Instagram-konto!

Fra det først dukket opp på catwalken under motehusets SS22-visning har miniskjørtet skapt overskrifter (ja, også her hos KK), og influensere og andre motepersonligheter sverger til skjørtet.

– Etter to år i joggebukse er vi klare for fest og oppmerksomhet. Og det er nettopp det dette skjørtet får; oppmerksomhet, sier influenser Annabel Rosendahl til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer