Selvbruning

Derfor er disse helt geniale akkurat nå

Selvbruningsdråper gir den perfekte gløden.

SELVBRUNING: Dråper er langt enklere og gir et bedre resultat enn mer tradisjonell selvbruning. FOTO: produsenten.
SELVBRUNING: Dråper er langt enklere og gir et bedre resultat enn mer tradisjonell selvbruning. FOTO: produsenten. Vis mer
Publisert

Jeg har prøvd så mange ulike selvbruningsprodukter opp igjennom.

Og stort sett er jeg blitt skikkelig skuffa.

At det ikke bare er meg, er jeg helt sikker på. For jeg vet mange som knoter med selvbruning. For min del har det ført til at jeg nærmest skyr selvbruning som pesten. Og det er jo litt dumt når jeg tross alt skriver om skjønnhet. Men det får være.

Men så oppdaget jeg selvbruningsdråper.

Jeg skal være den første til å innrømme at heller ikke her er alt like bra. Heldigvis for deg, så har jeg testet slik at du slipper.

Greia med selvbruningsdråper er at det er en slags konsentrert form for selvbruning. Det høres kanskje litt overveldende ut, men er egentlig heller det helt motsatte.

For har du som meg opplevd at selvbruningskremer, -sprayer og -mousser lett striper seg og gir et ujevnt resultat, er selvbruningsdråper mer idiotsikkert og med det perfekt også for nybegynnere.

Du kan påføre selvbruningsdråper rett på ansikt eller kropp eller også blande de ut i for eksempel dagkremen eller kroppskremen din. Det gjør det dessuten lettere å ha kontroll over resultatet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer