Olivia Palermo

Derfor er Olivia Palermo et stilikon

- Hun er uredd og prøver gjerne nye ting, sier KKs moteekspert. Slik stjeler du stilen!

STILIKON: Her er bare et lite utvalg av antrekkene Olivia Palermo har hatt på seg under moteukene i New York og London. Foto: All Over Press
STILIKON: Her er bare et lite utvalg av antrekkene Olivia Palermo har hatt på seg under moteukene i New York og London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De siste årene har New York-jenta Olivia Palermo (26) blitt et av de hotteste navnene i mote- og kjendisbransjen.

LEKKER: Olivia er alltid velkledd og varemerket hennes er lekre vesker, sko og accessoirer.  Foto: All Over Press
LEKKER: Olivia er alltid velkledd og varemerket hennes er lekre vesker, sko og accessoirer. Foto: All Over Press Vis mer

Fra realitystjerne til moteikon

Palermos gjennombrudd kom gjennom rollen som «riksbitch» i Whitney Ports realityserie «The City» på MTV. Og etter suksessen, har Palermo blitt et ettertraktet navn, mye på grunn av sin klassiske, men unike, klesstil.


I disse dager farter modellen, sositetspiken (hun er datter av eiendomsmogul Douglas Palermo), bloggeren og tv-personligheten verden rundt i forbindelse med ulike motearrangementer og moteuker, og hun er ofte blant kjendiskvinnene som sitter «front row» under de mest ettertraktede motevisningene.

De siste ukene har Palermo reist fra New York til London, og fra London til Milano, i forbindelse med moteukene, og bare de siste fem dagene, har hun hatt på seg åtte ulike antrekk - naturlig nok foreviget av alle paparazzifotografene som flokker rundt de ulike visningene.

Se noen av antrekkene til Olivia fra de siste ti dagene nedenfor:


LES OGSÅ: Slik viser du hud - med stil

- Hun er uredd

Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen, er det flere grunner til at den tidligere realitystjernen har blitt så «hot» som stilikon.

- Olivia Palermo har en utrolig kul og spennende stil som både er klassisk og chic. Hun er blant annet flink til å blande dyrt og rimelig, og gjenskaper lett trendene fra catwalken hver sesong med sin helt egen vri, sier Pedersen:

- Hun investerer gjerne i vesker fra Givenchy og Valentino, men elsker også kjedebutikker som Zara, Topshop, Asos og H&M.


Palermo har en egen evne til å få alt til å se helt tilfeldig og kult ut, men Pedersen tror hun bruker mye tid på å planlegge de ulike antrekkene.

- Selv om stilen ser avslappet og uanstrengt ut, så ligger det nok mye planlegging bak hvert enkelt antrekk. Palermo er flink til bruke belter, sko, vesker og neglelakk som blikkfang. Hun er uredd, prøver gjerne nye ting og spesielle farge- og mønsterkombinasjoner, og nettopp derfor så tror jeg at hun er blitt et såpass stort stilikon for mange, forklarer hun.

Følg Siljes moteblogg på KK.no!

LES OGSÅ: Her er de kuleste kvinnene i New York

Ikke vanskelig å kopiere


Stilen til Palermo er ikke så vanskelig å kopiere, og det trenger faktisk ikke være så kostbart heller, så fremt du holder deg unna Givenchy og Valentino-veskene.

Bruk gjerne lekre belter, sko og accessoirer for å rocke opp et ellers avslappet antrekk, og ikke vær redd for å mikse plagg som er i ulike mønster eller farger.

KK.no har plukket ut et antrekk du kan kopiere. Kjøpetipsene finner du på bildet nedenfor!


LES OGSÅ: Vesken din avslører deg

UREDD: Ifølge Silje Pedersen er Palermo blitt et stort stilikon fordi hun ikke er redd for å prøve nye ting, samtidig som hun er god på å holde stilen klassisk og elegant.  Foto: All Over Press
UREDD: Ifølge Silje Pedersen er Palermo blitt et stort stilikon fordi hun ikke er redd for å prøve nye ting, samtidig som hun er god på å holde stilen klassisk og elegant. Foto: All Over Press Vis mer
STJEL STILEN: Her er Olivia avbildet i et herlig vårlig antrekk under London Fashion Week. Stjel stilen med disse kule plaggene - hvit peplumtopp  (249 kr, Bik Bok), hvitt belte med korsdetalj (80 kr, Asos.com), Stilige solbriller (120 kr, Asos.com), gul miniveske fra Friis & Company (269 kr, Nelly.com), lekre pumps (500 kr, Asos.com), blomstermønstrede bukser (199 kr, Hm.com) og en stilig fuskepels (399 kr, Mango).
STJEL STILEN: Her er Olivia avbildet i et herlig vårlig antrekk under London Fashion Week. Stjel stilen med disse kule plaggene - hvit peplumtopp (249 kr, Bik Bok), hvitt belte med korsdetalj (80 kr, Asos.com), Stilige solbriller (120 kr, Asos.com), gul miniveske fra Friis & Company (269 kr, Nelly.com), lekre pumps (500 kr, Asos.com), blomstermønstrede bukser (199 kr, Hm.com) og en stilig fuskepels (399 kr, Mango). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer