Sexy

Derfor føler de seg sexy

Vi dro på Moods of Norways visning for å høre hva stjernene føler seg aller finest i.

PRIKKEN OVER I-EN: Komiker Sigrid Bonde Tusvik føler seg topp i knall røde shorts og popartist Tone Danli Aaberge mener den florlette hårprydfjæren gjør antrekket komplett.
PRIKKEN OVER I-EN: Komiker Sigrid Bonde Tusvik føler seg topp i knall røde shorts og popartist Tone Danli Aaberge mener den florlette hårprydfjæren gjør antrekket komplett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Blant grønlandshunder og skinnfeller på den røde løperen på Moods of Norway-visningen under Oslo Fashion Week fredag kveld spurte vi stjernene hva de synes de er aller finest i. - Jeg tenkte jeg skulle hylle de glade designerne i en knall rød hotpants fra H&M ikveld, den føler jeg meg riktig så vel i, sier komiker Sigrid Bonde Tusvik til kk.noTusvik beskriver selv antrekket som et «kamel toe mood», og kjører ellers på med sko fra Top Shop, jakke fra Jean Paul og øredobber fra Koma.Se bildene fra klærne lenger ned i artikkelen.

Sus og dus med fjærpryd

I frostrøyken finner vi også artisten Tone Damli Aaberge i strålende humør. - Moods of Norway er så fantastisk bra, de har gjort så utrolig mye bra for Stryn og Sogn og Fjordane, og jeg er så stolt over å komme derfra, sier hun.Den Grand Prix-aktuelle stjernen feirer det hele med et elegant hårfjærsmykke fra danske Signe Musnaan på hodet. - Dette gir antrekket et ekstra push, sier hun.Se hva resten av stjernene føler seg aller mest smashing ut i her:

Se også videoen fra Moods of Norways elleville show fredag kveld her:

[obj:media:7505]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer