Blake Lively:

Derfor har hun gått med dresser i én måned

«Jeg forventer ikke at alle skal like det.»

BLAKE LIVELY: Skuespilleren er aktuell med ny film og har i den anledning forandret litt på garderoben sin. Foto: Scanpix
BLAKE LIVELY: Skuespilleren er aktuell med ny film og har i den anledning forandret litt på garderoben sin. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespilleren Blake Lively (31), som for mange er kjent fra tv-serien «Gossip Girl», er i disse dager aktuell med en ny film: «A Simple Favor». I den anledning har hun reist USA rundt for å promotere thriller-filmen.

Når stjerner reiser på slike turneer, har de (les: stylisten) ofte pakket med seg de mest eksklusive og lekre antrekkene. Det samme gjelder selvfølgelig for Blake Lively, men det var en ting ved garderoben hennes som fikk folk til å snakke.

KUL DAME: Blake Lively er stadig å se i de råeste antrekkene. Foto: Scanpix
KUL DAME: Blake Lively er stadig å se i de råeste antrekkene. Foto: Scanpix Vis mer

I én måned nå har skuespilleren kun gått i dress. Det er ingen tvil om at kjendisene har forelsket seg helt i dressen (bare se på denne saken), men vi har virkelig ikke sett Lively i noe annet den siste tiden!

Dette er noe flere har lagt merke til, blant andre Instagramkontoen @fashion_critic_, som nylig delte et bilde av Blake Lively i dress med teksten: «Dette er Blake Livelys dress nr. 1356 under promoteringsturneen av «A Simple Favor».»

LES OGSÅ: Rosie Huntington Whiteley avslører hva hun aldri ville hatt på seg: - Det hadde vært ydmykende

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det tok ikke lang tid før Lively svarte på innlegget på Instagram: «Ville du kommentert det at en mann brukte mange dresser under en promoteringsturné? Så hvorfor kan ikke en kvinne?».

Instagramkontoen @fashion_critic_ kom raskt tilbake til Blake ved å svare at det hele var et forsøk på humor og and hun elsket skuespilleren.

«Jeg forventer ikke at alle skal like det. Mote som skaper ulike meninger er den morsomme delen ved det hele. Jeg forstår at man kan misforstå humoren. Jeg gjør det samme i ny og ne. Jeg prøver bare å oppfordre kvinner til å gjøre det menn gjør uten å bli ertet for det. Ja, til og med i et så materialistisk miljø som moteverdenen. Alt begynner ett sted og alle fortjener å bli hørt», svarte Lively @fashion_critic_.

SKAPTE OPPMERKSOMHET: Det at Blake Lively kun hadde på seg dresser under promoteringsturneen av den nye filmen, har fått folk til å reagere. Foto: Scanipx
SKAPTE OPPMERKSOMHET: Det at Blake Lively kun hadde på seg dresser under promoteringsturneen av den nye filmen, har fått folk til å reagere. Foto: Scanipx Vis mer

Selv om Lively skal få bruke så mange dresser hun vil uten å bli stilt spørsmål ved det, var det en aldri så liten tanke bak antrekkene til turneen.

Til E! News forklarer skuespilleren at antrekkene hennes er inspirert av regissøren av filmen «A Simple Favor», Paul Feig.

- Jeg skapte karakteren min sin look basert på ham, sier hun i intervjuet med E! og peker bort på regissøren.

LES OGSÅ: Disse spennende skjønnhetsnyhetene må du sjekke ut

Blake Lively Foto: Scanpix

- Det er første gang jeg er blitt tildelt en skurkerolle

I den premiereklare filmen spiller hun Emily, en barka forretningskvinne og småbarnsmor som er svak for banning, martinidrikking på dagtid og generell rampete oppførsel.

– Det er første gang jeg er blitt tildelt en skurkerolle, og det var utrolig gøy å spille en sånn tøffing. Tradisjonelt sett skal kvinneroller alltid være så fordømt tiltalende, så da jeg leste dette manuset, syntes jeg det var forfriskende at ingen brydde seg om hun var sympatisk eller ei. Emily har også sin sjarm. Selv på sitt verste er hun skikkelig underholdende, og det likte jeg. Hun er dynamisk, ambisiøs, og selv om hun kanskje ikke er verdens mest moderlige person, så elsker hun ungen sin og vil gjøre alt for ham. Det kan jeg relatere til, for sånn er jeg også, forteller Lively til KK.

Les resten av intervjuet Blake Lively, som vi møtte under CinemaCon i Las Vegas, her. Hun er også å finne på coveret at det nyeste bladet som er i butikk fram til 12. oktober.

Derfor har hun gått med dresser i én måned
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer