Blake Lively:

Derfor har hun gått med dresser i én måned

«Jeg forventer ikke at alle skal like det.»

BLAKE LIVELY: Skuespilleren er aktuell med ny film og har i den anledning forandret litt på garderoben sin. Foto: Scanpix
BLAKE LIVELY: Skuespilleren er aktuell med ny film og har i den anledning forandret litt på garderoben sin. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespilleren Blake Lively (31), som for mange er kjent fra tv-serien «Gossip Girl», er i disse dager aktuell med en ny film: «A Simple Favor». I den anledning har hun reist USA rundt for å promotere thriller-filmen.

Når stjerner reiser på slike turneer, har de (les: stylisten) ofte pakket med seg de mest eksklusive og lekre antrekkene. Det samme gjelder selvfølgelig for Blake Lively, men det var en ting ved garderoben hennes som fikk folk til å snakke.

I én måned nå har skuespilleren kun gått i dress. Det er ingen tvil om at kjendisene har forelsket seg helt i dressen (bare se på denne saken), men vi har virkelig ikke sett Lively i noe annet den siste tiden!

Dette er noe flere har lagt merke til, blant andre Instagramkontoen @fashion_critic_, som nylig delte et bilde av Blake Lively i dress med teksten: «Dette er Blake Livelys dress nr. 1356 under promoteringsturneen av «A Simple Favor».»

LES OGSÅ: Rosie Huntington Whiteley avslører hva hun aldri ville hatt på seg: - Det hadde vært ydmykende

Det tok ikke lang tid før Lively svarte på innlegget på Instagram: «Ville du kommentert det at en mann brukte mange dresser under en promoteringsturné? Så hvorfor kan ikke en kvinne?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer