SLIK FÅR HUN SUPERKROPPEN: Bar Rafaeli kuppet showet på MTV European Music Awards søndag kveld - mye takket være kampsporten krav maga.  Foto: All Over Press
SLIK FÅR HUN SUPERKROPPEN: Bar Rafaeli kuppet showet på MTV European Music Awards søndag kveld - mye takket være kampsporten krav maga. Foto: All Over Press
Kjole

Derfor ser hun så fantastisk ut

Supermodell Bar Rafaeli har ikke ligget så mye på sofaen i det siste.

Stjernene glitret om kapp på den røde løperen under MTV European Music Awards (EMA) i Belfast søndag kveld.

Men det var ingen tvil om hvem som kuppet showet. Den israelske supermodellen Bar Rafaeli så fantastisk ut i sin hockeyinspirerte superkorte Replay- kjole.

Fiskebeinsfletta og den smoky sminken løftet antrekket til nye høyder.

Cover-stjernen til Sports Illustrated Magazine var så smashing at hun fikk selveste Lady Gaga ned i knestående.

I HOCKEYINSPIRERT KJOLE FRA REPLAY: Supermodellen Bar Rafaeli holder seg i form ved å spise sunt og trene kampsporten krav maga, som er en hot treningsform hos andre stjerner også, som Angelina Jolie og Charlize Theron. Foto: All Over Press
I HOCKEYINSPIRERT KJOLE FRA REPLAY: Supermodellen Bar Rafaeli holder seg i form ved å spise sunt og trene kampsporten krav maga, som er en hot treningsform hos andre stjerner også, som Angelina Jolie og Charlize Theron. Foto: All Over Press Vis mer

Se MTV EMA-antrekkene på Trendtoppen

Spiser sunt

Helt siden vi så henne for første gang som modell for badedrakter i 2007, har 26-åringen sett utrolig frisk og veltrent ut.

Men søndag kveld var hun vakrere enn noen gang. Og ikke uventet er det en sunn livsstil som er årsaken.

- Min hemmelighet er at jeg lever og spiser sunt. Å se glamorøs og sexy ut kommer først og fremst fra innsiden, sier hun i august-nummeret av engelske Vogue.

- Så hvis du spiser sunt, trener og holder deg fit, vil du se bra ut. Å ha en humoristisk innstilling til livet og å ta ting som det kommer, er også viktig, legger hun til.

Dietter har stjernen dessuten et avslappet forhold til. Men hvis hun skal på en stor fotoshoot eller et moteshow, gjør hun en ekstra innsats.

- Da kan det hende at jeg trener litt ekstra, og holder meg til salat og kylling i noen dager, sier hun.

Trener kampsport

Men superkroppen har hun ikke bare fått ved å spise gulrøtter og sunn mat.

Som regel krever det nemlig beinhard selvdisiplin og mye trening for å få lekre, smekre bein og sexy figur.

Selv for ekskjæresten til skuespilleren Leonardo DiCaprio.

Ifølge Vogue er det kampsporten Krav Maga, som tar utgangspunkt i et selvforsvars- og nærkamp-system som har sitt opphav i det israelske forsvarets nærkampmetoder, som er hemmeligheten.

Treningsformen er også hot blant stjerner som skuespiller Angelina Jolie, Anna Kournikova og Charlize Theron.

Elsker å hoppe tau

Krav Maga er en samling av ulike teknikker hentet fra bryting, boksing, karate, kung fu og en rekke andre eldre kampkunster.

Det ligner litt på kickboxing på den måten at du bruker mye av det samme utstyret som hoppetau, boksehansker og sekk.

Og Rafaeli elsker å hoppe tau, som visstnok skal blåse 1000 kalorier i timen. På Twitter legger hun ofte ut bilder av seg selv mens hun hopper. For at hun skal gidde å trene, må det nemlig være morsomt, lystbetont og variert.

Sparking og kicks hører også med.

- Treneren min Tomer lærer meg alle slags spark og de funker overalt - fra magemusklene til rumpa, skriver Rafaeli på Twitter-kontoen sin.

Vil du trene krav maga?

Det finnes en rekke muligheter her hjemme.

Du kan for eksempel sjekke ut Krav Maga Norge som tilbyr kurs mange steder rundt om i landet, som Oslo, Hamar, Lørenskog, Arendal, Romerike og Moss.

Klubbene er medlem av Norges Idrettsforbund og NKF.


Til forsiden