Derfor setter denne modellen fyr på nettet

Gangen hennes er ... Vel, skikkelig original.

UNIK: Natsumi Takahashi fikk publikum til å sperre opp øyene da hun gikk nedover catwalken. FOTO: Scanpix
UNIK: Natsumi Takahashi fikk publikum til å sperre opp øyene da hun gikk nedover catwalken. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Med jevne mellomrom tar noe eller noen nettet med storm.

Vi kan blant annet trekke frem den bitre «The dress»-debatten. Fire år senere strides man fortsatt; er kjolen svart og blå eller hvit og gull?

(Pssst: Fasiten er forøvrig at det mye omtalte klesplagget er svart og blått, men mange nekter å tro på det.)

Ellers har man «The ice bucket challenge» som ble satt i gang for å skape bevissthet rundt sykdommen ALS – eller amyotrofisk lateralsklerose – og emneknaggen #trashtag som ble brukt for å engasjere unge til å plukke søppel.

I fjor gikk den norske designeren Fredriksen Tjærandsen viralt da han viste frem kleskolleksjonen sin – laget av ballonger!

Et rykende ferskt eksempel er bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston som omfavner hverandre under en prisutdeling. Da gikk nemlig internett av hengslene, og i døgnet som fulgte var sosiale medier fylt til randen av eks-paret.

Nå er det modell Natsumi Takahashi som vekker oppsikt verden rundt.

LES OGSÅ: Madeline (18) har Downs syndrom – her er hun modell under New York Fashion Week
Bakteppet for det virale øyeblikket fant faktisk sted i fjor, men det er først nå at klippet spres som ild i tørt gress.

I videoen ser man Takahashi sprade nedover catwalken for merket Vaquera, og gangen hennes er... Vel, skikkelig original.

I stedet for å flyte elegant nedover podiet – som vi er vant til å se for eksempel Winnie Harlow, Hadid-søstrene og Cara Delevingne gjøre – mener internett at Takahashis variant minner mer om et barn som ikke fikk lov til å spise McDonalds til frokost.

Vi synes det er forfriskende og gøy å se noe nytt på catwalken, men vi må innrømme at vi lo godt da vi så alle reaksjonene og sammenligningene som florerer på Twitter.

Ta en titt på noen av favorittene våre under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer