Strømper

Derfor skal du bruke nettingstrømper

Og at de gjør den lille sorte litt mer interessant, er ikke den eneste fordelen...

GIR FLOTTE BEIN: Kylie Minogue er en av flere stjerner som sverger til nettingstrømper når de skal pynte seg. Foto: All Over Press
GIR FLOTTE BEIN: Kylie Minogue er en av flere stjerner som sverger til nettingstrømper når de skal pynte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nettingstrømper er ikke bare for gothere, Matrix-fans og cabaret-artister på Le Moulin Rogue. Og du trenger ikke stå på en scene og hete Rihanna eller Lady Gaga, heller.

Til festkjolen og hverdagsskjørtet er det noe av det mest trendy du kan ha på deg denne vinteren, skal vi tro fasjonable damer som Kylie Minogue, Natasha Bedingfield og Dita von Teese.

Og jo mer konservativ stil du har, jo bedre. De hullete hosene gir antrekket en pikant liten tvist, helt uten å bli harry og vulgært.

Fra venstre Leighton Meester, Madonna, Kylie Minogue og Natasha Bedingfield.  Foto: All Over Press
Fra venstre Leighton Meester, Madonna, Kylie Minogue og Natasha Bedingfield. Foto: All Over Press Vis mer

Rives ut av hyllene

I Hollywood og på den røde løperen har de grovmaskede strømpene tatt helt av. Da Madonna promoterte sin nye film W.E. i London for en knapp uke siden, var de på plass under den nydelige blå kjolen med samme glipe som vi så på Kate Winslet under Golden Globe-utdelingen.

Dette har resultert i at salget av nettingstrømper i England har gått opp over 25 prosent, ifølge den engelske avisen Daily Mail

For det er ingen tvil om at strømpene er populære - de rives ut av butikkhyllene i et rasende tempo.

Og hos designere som Balenciaga, Vivienne Westwood og Stella McCartney er det ikke bare strømpene, men capsen, kjolene og buksene som kommer i netting.


BILLIG MÅTE Å SPRITE OPP ANTREKKET PÅ: Fra venstre med grove grå masker (kr 70, Asos.com), i midten i klassisk stil (kr 80, Asos.com) og med høyt liv (kr 80, H&M).
BILLIG MÅTE Å SPRITE OPP ANTREKKET PÅ: Fra venstre med grove grå masker (kr 70, Asos.com), i midten i klassisk stil (kr 80, Asos.com) og med høyt liv (kr 80, H&M). Vis mer

Prikken over i-en

Akkurat som med et mønstret plagg eller en dyrisk cocktailkjole, kan du holde resten av antrekket enkelt når du trekker i netting. De holder i massevis.

Og til den lille sorte er de helt perfekte. Parret opp med enkle pumps - enda bedre. Du kan godt styre unna de høyeste platåene i lakk, hvis du vil holde det velkledd og elegant.

Lekkert blir det også hvis kjolekanten går til akkurat under kneet.


HVOR BLE DET AV BUKSA: Lady Gaga i hvit herreskjorte til grove nettingstrømper.  Foto: All Over Press
HVOR BLE DET AV BUKSA: Lady Gaga i hvit herreskjorte til grove nettingstrømper. Foto: All Over Press Vis mer

Men ikke slik...

Nettingstrømpene skal helst ikke forveksles med et par tights eller en bukse, så det er fint om du går for et skjørt eller en kjole som dekker til rumpa.

I motsetning til et par tette svarte strømper, får du heller ikke noe kamuflasjehjelp fra det hullete plagget.


Vårmote 2012

Sjekk også ut KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

Vi har dessuten fått en titt på hvordan våren blir hos kleskjedene H&M, Bik Bok, Lindex, Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, KappAhl, Weekday, Monki, MQ, Monsoon, nettbutikken La Redoute og veske- og tilbehørskjedene Accessorize og Morris.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer