Motetips:

Derfor skal toppen oppi buksa

Ikke bare får du vist fram fasongen din, men du skaper også et kult uttrykk!

FLYTT FOKUS: Stapper du overdelen ned i buksen skaper du en fin fasong, samt et kult uttrykk. Foto: NTB Scanpix
FLYTT FOKUS: Stapper du overdelen ned i buksen skaper du en fin fasong, samt et kult uttrykk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi elsker enkle triks som gjør antrekket litt mer spennende. Nye måter å style basisplagg som jeans, t-skjorter og bluser, er midt i blinken for hverdagsgarderoben.Har du for eksempel tenkt på om du lar toppen henge løst, eller om du putter den ned i bukselinningen?

Midje på 1-2-3

Effekten ved å ha den oppi buksen er at du får vist fram kule belter, samtidig som du faktisk får litt mer midje og fasong.For ved å dele opp antrekket, retter du mer fokus mot midtpartiet ditt og dermed skaper en fin fasong!

Stramt stappetriks

Ta utgangspunkt i en enkel t-skjorte eller en pen bluse du liker å bruke. Den skal helt ned i buksen, både foran og bak.Så heiser du armene opp og slipper dem ned igjen, så du får akkurat den posete looken du er ute etter.

Løst stappetriks

For en avslappet stil, tar du bare litt av toppen ned i buksen foran, og lar den henge ned på hver side.

Slik ser det ut som om du bare har stylet antrekket slik på slump. Noen kuler bukser sammen med et par høye hæler perfekt for denne stilen.

Du kan også gjøre som den danske moteprofilen Pernille Teisbæk og knyte skjorten din i stedet for å stappe. En avslappet look med en spennende detalj!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer