Skjønnhet:

Derfor snakker «alle» om denne parfymen

Og åtte andre nyheter på baderomshylla.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Det er en jungel der ute. Nye skjønnhetsprodukter lanseres fortløpende, og det gjelder å ha tunga rett i munnen for å navigere. Heldigvis for deg har vi testet slik at du slipper. Og her er noen av mine favoritter som er i butikk nå.

Augustinus Bader ble nylig kåret til verdens beste hudpleiemerke. Denne skummende rensen fjerner skånsomt skitt, fett, smuss og sminke. Den inneholder også C-vitamin, som nærer og fukter huden, og bidrar til glød og en jevn hudtone. The Foaming Cleanser (kr 770, 100 ml, hos Gimle Parfymeri).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

The Face Mask Cream (kr 2000, 50 ml, Augustinus Bader hos Gimle Parfymeri).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

En av vårens kanskje mest innovative hudpleieprodukter. H står for «hyaluronsyre», P for «peptider» og N for «niacinamid». Alle skal de hjelpe huden med å regenerere seg: Stramme opp og redusere synligheten av rynker og pigmentflekker. Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream (kr 1130, 50 ml, Lancôme).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

D’Ornano-familien, som står bak det franske luksusmerket Sisley, har tatt utgangspunkt i seg selv når de nå lanserer en hel duftkolleksjon. Denne duften er inspirert av deres forkjærlighet for blomster og farger, og er sentrert rundt den sterktduftende tuberosen. L’Eau Rêvée d’Eliya EdT (kr 990, 50 ml, hos Gimle Parfymeri).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Nei, du må ikke bruke nattkrem, men etter en lang vinter trenger huden fukt. Masse fukt. Det gir denne, som er full av hyaluronsyre, glyserol, provitamin B5 og vitamin E. Hyaluron-Filler Moisture Night (kr 330, 50 ml, Eucerin).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Denne har allerede gått viralt, og du ser kanskje hvorfor. Cliniques populære sminkefjerner kommer nemlig nå med japansk kull, som har en dyprensende effekt. Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm (kr 355, 125 ml).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Kultprodukt i ny innpakning. Disse eksfolierende padsene er fullpakket med aktive ingredienser, som både fukter og beskytter. Bruk etter rens morgen og kveld. Gentle Daily Exfoliating Pads (kr 470, 60 pads, Exuviance).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

Det heter ikke skjønnhetssøvn uten grunn, for det er nemlig når du sover at huden regenerer seg. Dette serumet hjelper til. Med bare sju ingredienser er det nokså konsentrert, og også ganske drøyt i bruk. Confidence in Your Beauty Sleep Serum (kr 575, 30 ml, It Cosmetics).

FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

En av verdens mest ikoniske dufter er Muglers Angel. Da den kom i 1992, skrev den historie som den første duften uten blomster, en såkalt gourmand-duft. Den nye varianten, med Hunter Schafer som ansikt utad, tar utgangspunkt i originalen, og dufter av appelsinblomst, hvite blomster, ylang-ylang, sandeltre og rosa pepper. Angel Elixir (kr 1195, 50 ml).

Derfor snakker «alle» om denne parfymen

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer