Sminke

Derfor trenger du to concealere

Mørke ringer og urenheter stiller ulike krav til sminkeproduktene du bruker.

TO BEHOV: Mørke ringer under øynene og urenheter ellers i ansiktet krever to ulike concealere om du ønsker å dekke over dem så godt som mulig.  Foto: goodluz - Fotolia
TO BEHOV: Mørke ringer under øynene og urenheter ellers i ansiktet krever to ulike concealere om du ønsker å dekke over dem så godt som mulig. Foto: goodluz - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan absolutt trylle med concealeren, men det kan hende du trenger mer enn én for å gjøre den magiske jobben.

Om du sliter med både mørke ringer under øynene, rødhet ved nesevingene og urenheter ellers i ansiktet, er det faktisk ikke sånn at den samme concealeren nødvendigvis fikser alt dette.

Jo mer blålige ringene under øynene er, jo større er sjansene for at du trenger to ulike concealere for å dekke over problemområdene. 

LES OGSÅ: Få perfekt sminket hud

Nøytraliserer blå ringer

Årsakene til mørke ringer under øynene er mange, og det er ikke sikkert du kan fjerne dem ved å spise riktig og sove nok.

En del av oss har mørke ringer her fra genetikkens side, og kan rett og slett ikke gjøre stort annet for å bli kvitt dem enn å prøve å skjule dem som best vi kan. 

Husk også at concealeren ikke bare skal påføres rett under øynene. Dette er en veldig vanlig concealerfeil norske kvinner gjør, har ekspertene tidligere fortalt KK.no. Du bør heller ikke legge den helt ut til ytre øyekrok – enda en concealerfeil mange gjør.

I stedet for å kladde concealer under øynene, bør du dra concealeren lengre ned i ansiktet. Følg en diagonal rute fra nesekant til kinnbeina, hvor øynene slutter. Du skal jo ikke kunne se at du bruker concealer, så dus den godt inn i resten av sminken din. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer