Kristen Stewart

Derfor var hun den eneste Chanel-gjesten

Mange stusset over hvorfor det var nettopp Kristen Stewart som ene og alene fikk se den nye kolleksjonen.

KRISTEN STEWART: Skuespilleren satt alene og så på Chanels nye kolleksjon. Foto: Skjermdump fra visningen
KRISTEN STEWART: Skuespilleren satt alene og så på Chanels nye kolleksjon. Foto: Skjermdump fra visningen Vis mer
Publisert

Vi rakk så vidt å gjennomføre vinterens moteuker før pandemien satte en stopper for det meste. Designernes motevisninger gjennom året har selvfølgelig derfor ikke vært som de pleier.

Men heldigvis har de funnet på noen kreative løsninger slik at vi kan få litt påfyll av inspirasjon og moteglede.

I oktober valgte Moschino å presentere sin nye kolleksjon i form av et dukketeater. Ikke bare var modellene dukker, men de viktige gjestene på første rad hadde også blitt gjort om til dukker.

Her fant vi blant andre den britiske Vogue-redaktør Edward Enniful, Vogue Japan-redaktør Anna Dello Russo og redaktøren for amerikanske Vogue, Anna Wintour.

Mange skrøt av Moschinos kreative løsning, og KK-redaktør Ingeborg Heldal var blant dem som delte noen rosende ord etterpå:

- Jeg har aldri sett noe som ligner på dette! Det er så vakkert og kreativt at jeg nesten blir litt rørt. Korona har tvunget alle aktørene i motebransjen til å tenke nytt, og Moschino og Jeremy Scott tar det her til et helt nytt nivå.

Chanel-detalj vekker oppsikt

Nylig holdt det franske motehuset Chanel sin Métiers d’Art-visning for 2021, og her var det flere ting som stjal vår oppmerksomhet. Vi har allerede vært innom en av mote-elementene som fikk oss til å sperre opp øynene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer