Kristen Stewart

Derfor var hun den eneste Chanel-gjesten

Mange stusset over hvorfor det var nettopp Kristen Stewart som ene og alene fikk se den nye kolleksjonen.

KRISTEN STEWART: Skuespilleren satt alene og så på Chanels nye kolleksjon. Foto: Skjermdump fra visningen
KRISTEN STEWART: Skuespilleren satt alene og så på Chanels nye kolleksjon. Foto: Skjermdump fra visningen Vis mer
Publisert

Vi rakk så vidt å gjennomføre vinterens moteuker før pandemien satte en stopper for det meste. Designernes motevisninger gjennom året har selvfølgelig derfor ikke vært som de pleier.

Men heldigvis har de funnet på noen kreative løsninger slik at vi kan få litt påfyll av inspirasjon og moteglede.

I oktober valgte Moschino å presentere sin nye kolleksjon i form av et dukketeater. Ikke bare var modellene dukker, men de viktige gjestene på første rad hadde også blitt gjort om til dukker.

Her fant vi blant andre den britiske Vogue-redaktør Edward Enniful, Vogue Japan-redaktør Anna Dello Russo og redaktøren for amerikanske Vogue, Anna Wintour.

Mange skrøt av Moschinos kreative løsning, og KK-redaktør Ingeborg Heldal var blant dem som delte noen rosende ord etterpå:

- Jeg har aldri sett noe som ligner på dette! Det er så vakkert og kreativt at jeg nesten blir litt rørt. Korona har tvunget alle aktørene i motebransjen til å tenke nytt, og Moschino og Jeremy Scott tar det her til et helt nytt nivå.

Chanel-detalj vekker oppsikt

Nylig holdt det franske motehuset Chanel sin Métiers d’Art-visning for 2021, og her var det flere ting som stjal vår oppmerksomhet. Vi har allerede vært innom en av mote-elementene som fikk oss til å sperre opp øynene.

Flere av modellene hadde nemlig fått på seg en omdiskutert trend fra tidlig 2000-tallet. Les mer om det her.

Men det var en annen detalj vi også la merke til. Vanligvis går modellene ned catwalken med kjente fjes godt plassert på første rad på hver sin side, men denne gangen var det tomt.

Vel, bortsett fra ett sete!

ALENE PÅ VISNING: Kristen Stewart fikk nyte den nye Chanel-kolleksjonen helt alene. Foto: Skjermdump fra visningen
ALENE PÅ VISNING: Kristen Stewart fikk nyte den nye Chanel-kolleksjonen helt alene. Foto: Skjermdump fra visningen Vis mer

Det var nemlig kun én gjest som hadde blitt invitert til motehuset visning - nemlig Twilight-skuespiller Kristen Stewart (30).

Hun har vært en av deres ambassadører i lang tid, men nå fikk hun altså se en visning mange gjerne skulle vært på helt alene.

Mens resten av oss satt hjemme i stua og så på visningen gjennom PC-skjermen, satt hun på første rad og nøt synet av fersk mote spasere ned catwalken.

Dette har fått mange til å sperre opp øynene. Hvorfor var det akkurat Kristen Stewart som fikk være med på visningen?

ANSIKT UTAD: Skuespilleren er ambassadør for den nye Chanel-kolleksjonen. Foto: NTN
ANSIKT UTAD: Skuespilleren er ambassadør for den nye Chanel-kolleksjonen. Foto: NTN Vis mer

People, Insider og Page Six blant de mange nyhetsnettstedene som har omtalt det oppsiktsvekkende valget til Chanel.

Ikke overraskende kan Nylon bekrefte at motehuset måtte kutte ned på antall gjester grunnet Covid-19. På Twitter forteller Chanel selv at valget på deres ene gjest falt på hun som skal være deres ansikt utad for nettopp denne kolleksjonen: Kristen Stewart.

Denne detaljen har blitt lagt merke til av mange seere, og flere kommenterer at Kristen Stewart må være den ultimate VIP-en. Vi skulle gjerne ha sittet alene på en Chanel-visning - noe som aldri kommer til å skje - så ja - Stewart har absolutt fått det til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer