Genser

Derfor vil alle ha «Bambi»-genseren

På med Disney-brillene - nå er det barnslige plagg som gjelder for både store og små...

HER ER HØSTENS IT-GENSER: «Bambi»-genseren fra Givenchy har lang venteliste, og elskes av kjendiser som Anna Della Russo, skuespiller Lily Cole og Rochelle Humes. Foto: All Over Press
HER ER HØSTENS IT-GENSER: «Bambi»-genseren fra Givenchy har lang venteliste, og elskes av kjendiser som Anna Della Russo, skuespiller Lily Cole og Rochelle Humes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er du også ute og kikker etter nye plagg til høstgarderoben? Da har du kanskje lagt merke til at genseren er overalt. I polostil med høy hals, oversized eller i kabelstrikk - utvalget er stort. Den klassiske islandsgenseren Sarah Lund gjorde så populær i tv-serien «Forbrytelsen» er også fortsatt moderne, og det samme er sommerens duse pasteller og klassiske høstfarger som burgunder, oliven og sort.Men dersom du vil være supertrendy, må du ta på deg Disney-brillene. Nå er det nemlig gensere med «Bambi»-trykk som gjelder hos kjendisene.

Barnlig trend

«It»-genseren med det det søte lille rådyret på er designet av Givenchy, og er en del av høst- og vinterkolleksjonen for 2013.Den har tatt helt av blant moteglade damer som har råd til å bla opp over 8000 kroner for ett enkelt plagg.På lik linje med lego-vesken til Chanel, Kenzos øyeprint og Isabel Marants frynseboots, er Bambi-genseren blitt et «må ha»-plagg. Den er utsolgt overalt, har en lang venteliste og har prydet coveret av Vogue i Japan og Australia.

Slik styler de den

Bambi-genseren (og andre tegneserie/motiv-gensere for den saks skyld) kan styles på mange ulike måter, men i de fleste tilfeller blir den brukt som en kjole. Skuespiller Lily Cole bruker den til bare bein og sandaler med ankelrem, mens Anna Dello Russo styler sin med et rocka naglebelte i livet.Moteredaktør Carine Roitfeld følger Givenchys eksempel, i gjennomsiktig prikkete skjørt og en krok rundt midjen, ikke ulik den vi fester fast ting på biltaket med.

Noe alle kan kle?

Men vi er nok mange som lurer på om vi egentlig kler slike gensere, og om vi ikke heller skal gå for mer klassiske plagg?Men dersom du er i det litt lekne hjørnet en dag, kan det jo være ganske gøy. Og det er jo sikkert noen litt yngre som vil bruke den, hvis du synes den blir for barnslig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer