Sko

Designer veganer-sko

Skuespiller Natalie Portman lager sko for deg som ikke vil gå i skinn eller lær.

Publisert
Sist oppdatert
I tillegg til ikke å spise kjøtt, egg, meieriprodukter og andre matvarer av animalsk opprinnelse, unngår veganere også å benytte dyreprodukter som lær og skinn. Noe som kan bli vanskelig når det kommer til for eksempel sko.

Dette problemet har derimot skuespiller Natalie Portman, som har vært vegetarianer siden hun var liten, løst. Sammen med butikken Te Casan i West Broadway i New York samarbeider hun nå om å designe en egen veganervennlig skokolleksjon. Laget i alt annet enn skinn, naturligvis.

Skoene fra The Natalie Portman Collection, som merket skal hete, vil bli å få i butikkene og på nettet i februar. Fem prosent av inntektene skal gå til veldedighet.

Portman føyer seg pent inn i rekken over andre kjendiser som har kastet seg på designtrenden, som supermodell Gisele Bündchen, som skal lansere klesmerket Bündchen by Dolce & Gabbana, popstjernen Jennifer Lopez sitt Just Sweet-klesmerke og Madonna for Hennes & Mauritz.

I tillegg har tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen sluppet kolleksjonen The Elizabeth and James line, hotellarving Nicky Hilton debuterte som designer under New York Fashion Week i høst og «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parkers Bitten-klær er ute i butikkene.

LES OGSÅ:
 • Sukkersøtt fra J-Lo
 • Nicky Hiltons motedebut
 • Sarah Jessica Parker lanserer eget klesmerke
 • Lanserer eget klesmerke

 • Natalie Portman fra filmen «The Other Boleyn Girl» som kommer på kino i februar.
  Natalie Portman fra filmen «The Other Boleyn Girl» som kommer på kino i februar. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer