Bebe Rexha:

- Designere vil ikke kle meg opp fordi jeg er en størrelse 38

Sangstjernen Bebe Rexha raser på Instagram.

RASER PÅ INSTAGRAM: Artisten Bebe Rexha sier hun er for stor for mange designere. Foto: Scanpix
RASER PÅ INSTAGRAM: Artisten Bebe Rexha sier hun er for stor for mange designere. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

10. februar er det klart for Grammy Awards og flere artister har allerede begynt å forberede seg til prisutdelingen. Blant dem er Bebe Rexha (29). Artisten, som står bak kjente låter som «In The Name Of Love» og «Me, Myself & I», har over sju millioner følgere på Instagram og deler daglig bilder og videoer fra sin hverdag.

Et innlegg delt av Bebe Rexha (@beberexha)

Her om dagen delte hun en video for å uttrykke frustrasjon opp mot prisutdelingen 10. februar. Der er hun nominert til «beste nye artist» og «beste country duo/gruppe opptreden». En stor og spennende kveld venter Rexha, og i den anledning har hun, som mange andre, planer om å kle seg i et flott antrekk.

LES OGSÅ: Se antrekkene fra fjorårets Grammy Awards

NOMINERT TIL GRAMMY AWARD: Bebe Rexha kan vinne to priser under prisutdelingen i år. Foto: Scanpix
NOMINERT TIL GRAMMY AWARD: Bebe Rexha kan vinne to priser under prisutdelingen i år. Foto: Scanpix Vis mer

I videoen hun la ut på Instagram forteller sangeren at hun synes det er så stas å bli nominert under Grammy Awards. Hun forklarer også at flere artister pleier å kontakte designere for å få laget en kjole til slike anledninger - noe hun også ville gjøre.

- Jeg fikk teamet mitt til å kontakte flere designere og spørre om de kunne kle meg opp til Grammy Awards. Mange av dem svarte nei fordi jeg var for stor, sier stjernen.

Rexha forteller at hun er en amerikansk størrelse 6/8. I Europa tilsvarer det 36/38.

- Hvis en størrelse 36/38 er for stort, så vil ikke jeg bruke kjolene dine. Det er galskap. Ved å gjøre dette sier de at alle kvinner som er større enn den størrelsen ikke er vakre, sier Rexha uten å fortelle hvilke designere det gjelder, men det kommer tydelig frem at det er snakk om flere.

LES OGSÅ: Er dette Hollywoods nye stjernepar?

«FOR STOR»: Ifølge Bebe Rexha (bildet) er det flere designere som ikke vil kle opp henne fordi hun er en størrelse 36/38. Foto: Scanpix
«FOR STOR»: Ifølge Bebe Rexha (bildet) er det flere designere som ikke vil kle opp henne fordi hun er en størrelse 36/38. Foto: Scanpix Vis mer

- Blir illsint

Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK, reagerer sterkt på svaret Rexha har blitt møtt med.

- Dette er slik jeg blir ILLSINT av å lese - og som jeg tror kan bidra til å gjøre designere det gjelder utdaterte i sin egen samtid, sier Heldal og fortsetter:

- Å kun ville kle opp folk i størrelse null er så bakpå at jeg nesten ikke har ord! Kvinner kommer i alle størrelser og fasonger, og heldigvis har de aller fleste i motebransjen tatt dette innover seg for lengst. Vi trenger forbilder som viser mangfold!

LES OGSÅ: #Januhairy: Derfor deler tusenvis av kvinner bilder av sine hårete legger og armhuler

REAGERER: KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal blir sint når hun hører hva artisten Bebe Rexha har opplevd. Foto: Astrid Waller
REAGERER: KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal blir sint når hun hører hva artisten Bebe Rexha har opplevd. Foto: Astrid Waller Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer